Sidal sonuçtan çok memnun

26 Eylül 2024 18:30
Sidal'ın Teşekkür Mesajı
“Yenimahalle Belediyesi şikayetini anında dikkate aldı. Özverileri için kendilerine teşekkür ediyorum.”

Burası Ankara'nın göbeği, Yenimahalle. Macunköy metro karşısında kanal suyunun aktığı bir dere yatağı. Burada yaşayan ellerimizle beslediğimiz dostlarımızın durumu ekte görüldüğü üzere, ölüm. Sanayinin göbeğinden kanal geçiyor ve köpek cesetleri de bu dere yatağına atılıyor. Üstelik bu ilk değil. Burada bulunan köpek cesetleri itinayla yenileniyor. Bırakın durumu çözmeyi cesetler buradan alınmıyor bile. Burada çürümeye devam ediyorlar. Koruyup kollandıkları zaten yok bir de ölüleri buraya çöp poşeti gibi atılıyor. Hadi diyelim ki bu durum kimsenin vicdanını sızlatmıyor bari siz belediye olarak şu görüntüleri bize gösterip canımızı yakmayın.

26 Eylül 2024 18:15

Yenimahalle 1147. Cad. Serhat üzerine bulunan iş yerlerinde çalışıyorum. Sokaklar pislik içerisinde her yer çöp. Konteynerler toplanıyor evet fakat burası sanayi bölgesi. Çöp konteyneri koyarak sokak temizlemiş olmuyorsunuz. Üstelik defalarca aradık. Asla bir çözüm yok. Sokaklarda yollarda her yerde çöpler var. Hatta geçen yıl birtanesine takılıp düşerek kolumu kırma tehlikesi geçirdim. Derim yüzüldü, yenilenmiyor. Bizi muhataba alacak bir yetkili istiyoruz. Belediye temel görevi olan temizliği yerine getirmiyorsa ne yapıyor?

Sidal
Sidal
10 Ekim 2024 10:35

Batıkent'te Köpek Sorunu: Güvenliğimiz Tehlikede

18 Mart 2025 01:03

10 Eylül 2024 23:06

11 Ekim 2024 12:34
Nilay sonuçtan hiç memnun değil

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eskişehir Esentepe Mezarlığı Çok Bakımsız

28 Temmuz 2023 11:09