Burak sonuçtan hiç memnun değil

Yeniçağ Prefabrik Ön Ödeme Sonrası Mağduriyetim

20 Ocak 2024 22:16

Prefabrik ev yapımı konusunda uzun süredir araştırma yapan bir müşteri olarak, internet üzerinden Yeniçağ Prefabrik firmasını buldum. Firmanın sunduğu sözleşme, hizmet kalitesi, müşteri memnuniyeti ve fiyat avantajı beni cezbetti. Firma, işe başlamadan önce toplam ücretin %75'ini talep etti ve ben de güvenerek bu ödemeyi yaptım. Ancak, ödeme sonrasında firma ile iletişim kurmakta büyük zorluklar yaşadım. Aylarca aradım, mesaj gönderdim, yerine gittim ama hiçbir sonuç alamadım. Firma, işe başlamak bir yana, benden aldığı parayı başka bir yerde harcadığını ve işimi tamamlayabilmesi için kalan %25'i de istediğini söyledi. Ben de bu durumu kabul etmeyerek hakkımı aramaya karar verdim. Yaptığım araştırmalarda, firmanın şahıs firması olduğunu ve üzerinde 15'ten fazla icra dosyası bulunduğunu öğrendim. Bu firma, prefabrik ev yapımı adı altında sahte broşürler ve referanslar kullanarak, başka firmaların yaptığı evleri kendi işleriymiş gibi göstererek insanları mağdur ediyor. Bu raporu, bu tür mağduriyetlerin önüne geçmek ve kamuoyunu uyarmak için hazırladım.

Prefabrik Ev Siparişi Mağduriyeti

10 Şubat 2025 13:55
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Marka Prefabrik Prefabrik Ev Yapımında Yaşanan Sorunlar

16 Eylül 2023 10:31

Bartın Cy Yapı Prefabrik Dürüst Değil

20 Temmuz 2024 15:09

Sözleşmeye Uymayan Firma Ve Geri Ödenmeyen Para

21 Aralık 2024 22:46
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 10:47