Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Şükrü
23 Ocak 2023 18:56

YDS Astor GTX Kasım 2022 tarihinde sipariş verdim. Botlar elimize ulaştığında iki bot arasında koyu ve açık olmak üzere renk farkı vardı. Botu ilk giydiğimde sol bot sağ ve sol tarafında deri üzerinde ıslanma oldu, bot içerisinde aşırı terleme oldu. Botları YDS ye gönderdim. 20 gün sonra botlarda sıkıntı yok diye geri gönderildi. Botları ikinci defa giydim resimde görüldüğü gibi sol bot ön tarafında açılma, yine sol bot sağ ve sol tarafta ıslanma ve botun içerisi aşırı nem. Botu tekrar gönderdim, botun ön tarafındaki gözle görülen açılma ve sağ ve sol tarafındaki ıslanma, renk değişikliği olmasına rağmen ikinci defa müşteri hizmetleri beni aradı botta sorun yok, adresinize gönderiyoruz diye bilgi verdi.
Resimde göreceğiniz ayıplı olarak gönderilen botlara Avrupa'nın en iyi bot üreticisi olarak reklam verilen ürüne sahip çıkmadı. Ben de bugün itibari ile kanuni yoldan hakkımı arayacağımı belirtmekteyim.

profile profile profile
26 Ocak 2023 14:16 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba yaşadığınız sorun için üzgünüz. Yapılan Ar-Ge testlerine istinaden sizlere bilgi verilmekte olup, aksiyon alınmaktadır. Şikayet ve önerilerinizi [email protected]'ye mail olarak iletebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Şükrü
26 Ocak 2023 19:31

Şikayetlerimi [email protected] adresine ilettim. İki botu yan yana koyup da sol botun ön tarafında açılma yok, sol botun sağ sol tarafında ıslanma yok, iki bot arasında renk farkı yok diyen bir AR-GE niz var. Resimlere bakan birileri yorum yapsın. GTX olarak sattığınız botlarda, kesinlikle nem yapmayacağı, botun içindeki nemi dışarı vereceği, %100 su geçirmeyeceğini belirtiyorsunuz. Bugüne kadar çok bot kullandım, iyi markalar. Şimdiye kadar ben ayak neminden botun dışında ıslanma olduğunu duymadım, görmedim. Resimlerdeki ıslanma sizin botta vaar. Ürünleri üçüncü defa değişimi konusunda tarafınıza gönderiyorum.

The sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 14:23

13 Mayıs 11:47