Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2024 15:31

22 Ocak 2024 tarihinde Trendyol üzerinden Yasomi marka koşu bandı satın aldım. 3 ay sonra koşu bandını kullanırken alt destek demiri kırıldı. Kırılan parçanın tamir edilmesi için Yasomi'nin teknik servisine gönderdim ve demir kaynak yapılarak geri gönderildi. Ancak, 1 hafta sonra kaynak yapılan yerden tekrar kırıldı. Bu nedenle, Trendyol üzerinden işlem başlatarak ürünün idesi ya da değişimi için talepte bulunarak, ürünü satıcıya gönderdim. Birkaç gün sonra Trendyol tarafından değişim talebinin kabul edildiği ve ürünün yenisinin gönderileceği mail ile bildirildi. Ancak, bugün elime ulaşan ürün, paramparça bir bir kutu içinde aynı hasarla gönderildi. Yasomi markasının bu alaycı tavrını kınıyorum. Yasomi marka ürün alacaklar dikkatli davransın. Hem teknik servis hem de satıcı ilgisiz ve alaycı tavrıyla büyük hayal kırıklığı olmuştur. Ürünü tekrar geri göndereceğim ve yenisi gelmiyorsa, ya iade ya da Tüketici Hakem Heyeti üzerinden paramı talep ediyorum. Güvenilir bir marka değildir.

Osman
Osman

Direk Tüketici Hakem Heyeti'ne müracaat edin. Ben para iademi aldım. Kendileriyle çözüm bulmak imkansız

Niyazi
02 Aralık 2024 15:46
Faysal sonuçtan hiç memnun değil

Onarıldı Denilen Koşu Bandı İlk Günden Beri Arızalı Ve İade Talebim Karşılanmıyor

Faysal
12 Ağustos 2025 19:56
onarildi-denilen-kosu-bandi-ilk-gunden-beri-arizali-ve-iade-talebim-karsilanmiyor-1.jpg