Gelavuj sonuçtan hiç memnun değil

Yaseminnserkan (Instagram) Echer Form Yalanı!

Yaseminnserkan (Instagram) Echer Form Yalanı!
11 Mayıs 2023 08:40

Zayıflama ürünü aldım echer form diye yasemin serkan hesabında görerek kahve ve detoks çayı kullandım 20 gün hiç işe yaramadı. Yazdım kendilerine bünye meselesi denildi. Instagram hesaplarında yorum olarak yazdım hemen aradılar yorumu sildiler kapsül göndereceğiz onu kullanın dedi onu kullandım mide bulantısı uykusuzluk yapıyor çok kötü oldum.

11 Mayıs 2023 20:01

Instagram'dan Yasemin. Serkan35 hesabından zayıflatıcı kahve aldım Echer form adında işe yaramadı yazdım bünyeniz sağlam denildi kapsül gönderdi o da çok kötü yaptı beni mide bulantısı uykusuzluk tekrar yazdım hiç cevap vermedi yorum yazdım sildi engelledi insanları mağdur ediyor

15 Mayıs 2023 17:46

Az önce arandım bana asistanım engellemiş diyor siz kul hakkına giriyorsunuz size hakkımı helal etmiyorum amacınız farklı gibi şeyler arayıp duruyor ben parasında değilim ürünler hiçbir işe yaramıyor ve siz bunu onlara yorum olarak yazdığınızda siliniyor zaten sayfaya girip bakarsanız görürsünüz kötü yorum yok bunu söylediğimde sizin amacınız farklı diyor ne amacım olabilir ki ve istediği cevap verilmeyince ses kayıtlarını silip tekrar engelledi maalesef üzücü

14 Haziran 2023 23:53

Echer form kahveyi ve diğerlerini nurmaxform diye değişiklik yapmışlar bilginize

Yorumlar (24)

Hakan
Hakan

Ben bu ürünü uzun zaman takip ettim daha önce çok fazla çeşitli ürün kullanıp sonuç alamadığım için güvenemedim. Sonra bir anda almaya karar verdim ama yaseminden değil başka bir temsilciden aldım 8 Nisan 2025 tarihinde başladım tam bir ay sonra 10 kilo verdim ikinci siparişim geldi bakalım daha en az 15 kilo daha vermek istiyorum. Ben çom memnun kaldım inanılmaz iştah kapatıyor ama metebolizmayı çalıştırmıyor. Bunun içinde metabolizma çalıştırıcı çay hediye gönderdiler.

Merve

Ben seneler önce başka bir marka kullanıp bir ayda 10 kilo vermiştim. Bu yazda arkadaş tavsiyesi ile bu markayı tercih ettim. İse yaramıyor diyemem 5 kilo gitti. Bence bünye ve yaş çok büyük etken

Rümeysa
Rümeysa

Bende kullanmaya başladım ama gerçekten korkuyorum bir şey olacak mı diye 2 gündür kullanıyorum acayip tuvalete gidiyorum kullan var mı arkadaşlar memnun kalan

Nurten
Nurten

2 yıl önce bende kullandım ve gerçekten çok aşırı kilo verdim 36 beden oldum ben sadece 6-7kilo vermek istemiştim ve bunu sadece yarım kutu kullanarak bu sonuca ulaştım tabii ki hızlı kilo vermek çok da sağlıklı değil

Taçmin
Taçmin

Bende komşumdan gördüm aldım komşum çok övdü buradaki şikayeti gördüm bir şans vermek istedim çünkü komşumdaki değişimi gözümle gördüm memnun kalmasaydım bende buraya şikayette bulunacaktım ama ilgileri alakaları o kadar güzel ki sipariş oluştururken her hafta kontrol için yazın diyorlar daha önce başka bir marka kullandım hiç böyle bir ilgi görmedim yanlış anlamayın rümeysa hanım ama korktuğunuz bir ürünü neden alıyorsunuz şahsen ben çok memnunum 3. Haftam 2 kilo verdim zor kilo veren bir bünyem var az kilo vermiş olsam da ben ürünlerden ve ilgilerinden çok memnunum

Bahar

Ben 3 aydır kullanıyorum yaklaşık 14 kilo verdim fakat son bir aydır kilo verimi olmuyor bu yüzden ara vermem gerekiyor Muş şu an bekliyorum 700 gram geri aldım bıraktığımdan beri ben bir çok şey kullandım fakat bu kadar işe yarayan bir ürün olmadı şimdi bekleyelim görelim son 3 günüm kaldı yeniden başlayacağım başldıktan sonraki sürecide sizinle paylaşacağım

Merve

Bu tarz ürünler bence uzun sure kullanılmamalı. 3 ay dq çok uzun bir süre. Bunu satıcı size söylemedi mi?

Erdoğan

Sen sahte yorum yapıyorsun bütün yorumların yaseminin elemanı olduğunu gösteriyor başka şikayetin yok sadece yorum yapmak için buraya gelmişsin belli

Gülay
Gülay

Vallahi bilmiyorum ama bende 40 gündür kullanıyorum gayet memnunum 91 kilodan 84.5 kiloya düştüm sabah kahve aksam detoks seklinde simdi onlar bitti cayi vardı ona devam ediyorum Hatta yeni paket sipariş verdim yeniden yalnız özel günlerde kulanım yok öyle dediler bana

Erdoğan

Sende yaseminin elemanısın sadece tek yorumun var başka şikayetin falanda yok :) tek yorum yazmak için buraya girmişin onun elemanı olduğun çok belli.

Bayram
Bayram

Ya kardeşim boğazını ve ağzını tutamadıktan sonra ne yersen ye ne içersen iç ne kullanırsan kullan kiloveremezsin. Bu bir, iki, öyle sosyal medyada habire zayıfladım deyipde resim video paylaşan ve bunlara bakıp kanarak zayıflatıcı ürün alanlar bilsinler ki o zayıfladı sandıkalrınız ya yağ aldırıyor ya gerdiriyor ya astırıyor, yani estetik mucizesi. İlaç değil

Elif
Elif

Zaten iştah kesiyor olay o

Zeynep

Ya cidimisniz çok kisi olumlu yorum yazmış kafam karıştı bende almayı dusunyorumda ama korkuyorum güvenemiyorum yaseminde yine kilo almaya başladı gibi geliyor bana

Gul
Gul

Ne kadar güvenirsin bilmem ama ben 1 hafta da 4 kiloya kadar verdim ilerisi ne olur bilmem bende bir arkadaşımdan görmüştüm 1.5 ayda 14 kilo verdi ara verdi tekrar kilo da almadı

Ayaz
Ayaz

Aynen yaseminin Instagram hesabına baktım hep olumlu yanıt mesela zayıflayanların resimleri öncesi sonrası diye benim de kafam karıştı şu an sipariş verecektim bende

Bahar

Ben 1 buçuk aydır kullanıyorum ve 7 kilo verdim sabah kahve akşam detoks kullandım. Yıllardır bir çok ürün denedim olmadı ilk defa fenomen birine güvenip aldım ve gerçekten işe yaradı güvenebileceğiniz tek kişi yasemin abla diyebilerim. Bence siz yanlış kullandınız ya da bünyenizle ilgili bir sıkıntı

Erdoğan

Bütün yorumlarına bakıyorum hepsi sadece ürünü desteklemek amaçlı yazılmış fake yorum başka şikayetinde yok yaseminin elemanı olduğun nasıl belli :d

Duygu
Duygu

Bende geçen sene kullandım 4 kilo verdim kahve detoxla bıraktım şu an tekrar sipariş verdim paket halinde memnunum buradaki olumsuz yorumları görünce çok sasrdim neredeyse bütün kullnanalar memnun

Helin
Helin

Nereden aldınız acaba fiyat bilgisi de paylaşır mısın

Zeynep

Aldın mi peki gerçekten ise yarıyor mu hayat o kadar kotu ki ne doğru ne yalan ayırmak çok zor simdi herkes de hir zayiflama cayi. Bn başka bir cay hiçbir tik yok

Şeyda
Şeyda

Bend E2 ay kullnmdım 15 kilo verdim çok güzelde olduu tesekkler yasemincim

Bahar

Bende hiçbir yan etki yapmadı hiç geçmeyen halsizliğim vardı sabahları ayılamazdım kullanmaya başladığımdan beri çok enerjiğim ama günde mutlaka 3 litre su içiyorum yaş 36

Özlem
Özlem

Yan etki yaptımı size mide bulantısı veya ishal yanma gibi. Ben 50 yasındayım siz.

Gelavuj

Ne tesadüf aynısını o da söyledi bünye meselesi 😂çok güvendiğin ablan ilk yorumlarını açsın kötü yorum silmesin bir de engellemesin bizde tamam sıkıntı bizde diyelim 👍🏻

Canan sonuçtan hiç memnun değil

Yaseminnserkan (Instagram) Yaşadığım Olumsuzluklar

19 Şubat 21:07