Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Özel Menemen Yaşam Tıp Merkezi Özel Sağlık Sigortasına Yanlış İşlem Yapıp Muayene Ücreti Almaları

29 Ağustos 2023 18:46

Özel sağlık sigortam geçmesine rağmen yanlış işlem yapıp 2. Kez muayene ücreti almaları nisan ayında da aynı sorunu yaşamıştım sigorta şirketi mağdur etmemek adına ücret iademi yaptı fakat şu an 2.'ye aynı durum ve aynı hastane olduğu için yine sorun hastaneden kaynaklandığı için sigorta şirketi ödediğim tutarı kesintili olarak geri iadesini yapıyor.

Sigorta şirketine tutarı 0 TL olarak girdikleri için yanlış işlem yapmalarından dolayı sigorta şirketi tarafından sistemsel direk red olarak sonuç veriyor. Fatura istedim. Mail adresi bıraktım 1 gün geçti. Daha göndermediler. Sigorta firması ile iletişime geçince sorunun hastaneden kaynaklı olduğunu onların iade etmesini söylediler. Aradım ve bana dönüş yapacaklarını söylediler.

Sorunu çıkaran onlar ve çözüm için bana ulaşan yok kimliğimi ya ben unuttum ya onlar işlemden dolayı karıştırıp vermediler. Orada kalmış aramasam haberim olmayacak bilgilerim mevcut insanlık namına bile kimliğinizi burada unutmuşsunuz demeye tenezzül etmiyorlar.

Arıyorum açan yok sorunu çözen yok muayenemden çok memnunum faka özel sigortam varken 500 TL verip sizde muayene olmazdım. İnsanlık hali bir kere olur dedim ama 2. Ye aynı şeyi yaşıyorum. Demek ki sizde sorun var hem özel sigortamdan yararlanamıyorum hem ücret ödemek zorunda bırakılıyorum hem de yardımcı olan yok. Sizin yarattığınız soruna çözüm bulunmasını istiyorum.

Magnet Hastanesi Yanlış Alınan Muayene Parasının Geri Ödenmemesi

07 Haziran 2024 18:57
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 12:38
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2023 02:48
Mehtap sonuçtan memnun değil