Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

Yaşam Bankası Tarafından Borç Çıkarılması

15 Ağustos 2024 14:00

2020 yılında Yaşam Bankası temsilcisi ile acil doğuma alınmam sırasında yaptığımız konuşma ile 2 yıl bizim ödememiz +2 yıl hediye şeklinde kordon kanı saklama işlemi yaptırdık. Daha doğrusu bize bu şekilde anlatıldı bugün bir temsilci arayıp 2023 yılına ait saklama bedeliniz var bundan dolayı borcunuz var 2025 yılında faturanız düzenlenmesi halinde yasal işlem başlatılacaktır diyor. Peki kime iletmişler tarafımıza düzenledikleri faturayı bilgi vermişler eşimi bir kez aramışlar o da iş yerinde telefon yasak olduğu için konuşamamış tekrar iletişime geçmeden nasıl bir düşünce ile fatura düzenleniyor ayrıca bizim anlaşmamızda belirtilen saklama süresi bu yıl doluyor nasıl 2023'ten borcumuz oluyor. Fatura düzenlendiğinde ilgili tarafa iletilmeli değil midir 7 gün itiraz süresi var bilmediğim bir faturaya nasıl itiraz edebilirim sürekli mesaj atıyorlarmış benim mesajları okuyup okumadığımı biliyor musun nasıl bir kurum müşterisinin bilgisi olmadan onayı olmadan sözleşme olsa bile fatura edemezsiniz hak sahibi bilgi sahibi olmalı yasal evrak fatura ilgiliye ulaştırılmalıdır. Her önüne gelen fatura kessin bu durumda benim ödeme gücüm yok ne yapacağız. Ben hasta çocuğumun masrafı ile mi ilgileneceğim sizin sorunsuzca çıkardığınız borç ile mi? Lütfen gerekli hassasiyeti gösterin sözleşme iptali ve borç konusunda bilgi vermediğiniz için kabul etmiyorum. Çözümü için gereğini yapın lütfen.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Yaşam Bankası'nda Hizmet İptali Sonrası Devam Eden Faturalandırma Sorunu

08 Mayıs 2025 10:34

Fahiş Fiyat Artışı Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Nedeniyle Mağduriyet

12 Eylül 2025 16:36
fahis-fiyat-artisi-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-nedeniyle-magduriyet-1.jpg
Haluk sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 12:28
Yaşam Bankası Kordon Kanı Ve Dokusu Saklama Hizmeti Sarmalı
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Kordon Kanı Saklama Sürecinde Bilgi Eksikliği Ve Belge Sorunu

23 Mart 2025 01:28