Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Yale Alarm Sistemi Çöp Oldu

Kaan
09 Haziran 2023 20:55

Yale sync alarm sistemi aldım. Ancak içerisinden bir adet kapı pencere kontağı çıkıyor. Bir evde 1 kapı pencere mi var ki içine bir adet koyuyorsunuz. Hadi diyelim satın almak isteyelim işte sorun burada başlıyor. Satın almak için Yale destek hattını aradığımda satış ile ilgili yönlendirdikleri firmada ve tüm Türkiye/Dünya da bu ürünü satan kimse yok. Yale resmi sitesinde belirtilen eklenebilecek aksesuarların neredeyse çoğu piyasada yok. Aynı şekilde dış mekan kameraların da satışı yok. Aldığım alarm sistemi çöp oldu. O kadar verdiğim para boşa gitti. Yale markasına güvenin boşa çıktı. Bir daha asla Yale'den virüsün almam.

Yale Alarm Sistemi Müşteri Hizmetleri

Tolga
28 Temmuz 2023 14:19
Yağmur sonuçtan çok memnun

Yağmur
02 Ağustos 2023 13:36
"Kapıyı takan firma Kapısan bir çözüm üretmediği için Yaleyi Şikayetvar'a yazdım. Yale firmasının iletişimi ve çözüm üretimi hızlı oldu. Alt bir firma yüzünden yaleyi şikayet etmek zorunda kaldık. İletişim kuran kişi gayet saygılı ve çözüm odaklıydı. Teşekkür ederim."

Yale Kapı Sistemleri Şikayet

Eralp
27 Mayıs 2024 15:35
Deniz sonuçtan çok memnun

Deniz
27 Eylül 2023 19:02
"Algeliyo.com, Yale ürünlerini izinsiz olarak satışını yapan yetkisiz bir platformmuş. Kendilerinden cevap alamayınca yale müşteri hizmetlerine şikayette bulundum, sağ olsunlar Doğuşcan bey başta olmak üzere tüm ekip arkadaşları fazlasıyla ilgilendi. Günlerdir ti'ye alınmadığım algeliyo.com Yale'ye şikayetimden 15 dakika sonra iade ödemeyi hesabıma gönderdi. :) demek ki şikayetle çalışan bir firmaymış. Bir daha Hepsiburada-Trendyol-N11-Amazon gibi siteler dışında asla alışveriş yapılmaması gerektiğini bir kez daha anlamış oldum. Algeliyo.com'dan asla bir şey alınmamalı! Dipnot : Aynı ürünü amazon.com.tr'den aldım 1 gün içerisinde elime ulaştı. Teşekkürler Yale"
İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail
12 Mart 11:26
"Sadece ufuk bey gibi sattığı ürünle ilgili bilgisi olan kişiler orada müşteri temsilcisi olması gerek ufuk beye ilgisinden dolayı teşekkür ederim sorunum çözüldü"