Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 16:13

2023 yılının 10. ayında https://xprime.com.tr/ 'den Xprime Cool Oyuncu Koltuğu Siyah satın aldım. Günde 10 saat çalışıyorum. Belki 11-12 saat evde değilim. Koltuğu benden başka kimse kullanmıyor. Sadece akşamları günde 2 saat oturup oyun oynuyorum. Daha 1 yıl olmadı. Şu an 2024'ün 6. ayındayız ve koltuk kendi kendine arka sağ tarafa doğru yamuluyor. Üreticisinin resmi olduğu Xprime marka koltuklar 2 yıl garantiliymiş. Mesaj karşılığında aldığım cevaplar; Ürün kırılan konumu baskı veya farklı bir işleme maruz kalmış durum olmadan kırılması mümkün değildir efendim. - Yeni bir oturma alanı satın almanız gerekmektedir efendim. Kırılma olduğu için garanti kapsamı içerisine girmemektedir bu durum. Yeni oturma alanı fiyatı 2.500 TL olmaktadır. Diye cevap verdiler. Koltuğu zaten 3.800 TL'ye satın almışım. O kadar ucuz ve kalitesiz mal yapıyorlar. Koltuk 1 sene sabit kalmıyor. Yamuluyor kendi kendine ve bir koltuk parası kadar daha para istiyorlar. Hakkımı helal etmiyorum. Umarım bu parayı yemeniz nasip olmaz başka yerden çıkar. Resmi marka Xprime marka almanızı önermiyorum.

profile profile profile
13 Temmuz 2024 18:14 (Şikayetten 22 gün sonra)
13 Temmuz 2024 18:21

Benimle aynı sorunu yaşayan 2 arkadaş daha var şikayet var'a şikayetini ileten. Bir ben videolu şekilde anlatmışım bir arkadaş daha aynı şekilde videolu fotoğraflı. İki üründe aynı yerden yamulmuş. Bu demek oluyor ki sizin ürününüzde aynı yerden sorun var belli ki üretim hatası, kronik. Ve siz bunu kabul etmiyorsunuz. 75 kg adamım benim bu ürünü kırmam mümkün değil. CİMER'e ve Tüketici Hakları'na şikayetimi bildirdim. Umarım benden sonra satın alan insanlar için bu kadar kalitesiz ürün üretmezsiniz!

13 Temmuz 2024 18:26
13 Temmuz 2024 18:30

Koltuğu 3800 liraya almışım cüzi bir miktar dediğiniz tadilat beledi 2500 lira. Anlıyorum dalga geçerek bu mesajları yazıyorsunuz aklımızla oynuyorsunuz. Sizlere hakkımı helal etmiyorum!

13 Temmuz 2024 18:38

Yorumlar (15)

Ersin
Ersin

Marka veya ürünleri nasıl onu bilmiyorum denemedim kullanmadım fakat bende bu markadan almayı düşünürken bu şikayete denk geldim ve açıkçası beni alışverişten vazgeçiren şey şirketin avukatı vasıtasıyla böyle ulu orta sanki diğer müşterilere gözdağı verirmişçesine sizi dava edeceğiz tazminat ödemeyeceksiniz benzeri tarzda yorum yazması ne kadar doğru. Açıkçası biraz yadırgadım yani müşteriyi anlayıp hak vermek yerine mahkemeyle davayla tehdit edermiş gibi cevap yazılması bence markaya daha fazla zarar veren bir durum olmuş.

Oğuz
Oğuz

Merhaba, aynı durum benim de başıma geldi, altta yer alan mekanizma sabitleyici mekanizma kırıldı. İddaa etkilerine göre sıkıştırdıktan sonra yani arkaya gitmesi engelledikten sonra arkaya yatmışım öyle kırmışım, zorlamışım yani mekanizmayı. Yahu satarken 180 derece arkaya yatılabiliyor diye satıyorlardı. Halbuki ben insan gibi kullandım ne zorladım ne başka bir şey yaptım. Garanti süresi bitmemiş olmasına rağmen ücretli parça değişimi istiyorlar benden. Tüketici hakem heyetime meramımı anlattım. Dönüş bekliyorum.

Ufuk

Buraya güncelleme yaparsın kardeşim durum hakkında. Bende Tüketici Hakları'na yazmıştım.

Murat
Murat

Ürünü yaklaşık 9 ay önce teslim aldım günde en az 7 saat oturup oyun oynuyorum fakat böyle bir sorunla karşı karşıya kalmadım bakalım ilerleyen süreçte neler olacak sanki yorumlarınız biraz abartı gibi geldi bende ki ürün cool sizinkiyle aynı, kendim yetmezmiş gibi 4 arkadaşıma aldırdım henüz 5 koltuğun 5inde de sorun yok takipteyim

Ufuk

Anlattıklarımı video ile kanıtlamışım zaten.

Arda
Arda

Aylardır bende araştırıyorum xprime da aynı şekilde 3 şikayet daha gördüm sanırım koltuğun yamulması kronik. Ürünün malzemesini kalitesiz ürettikleri kesin. Milleti mağdur edip arkasında durmuyorlar. Çöpe atacak paramız yok. Şikayet var iyi ki var. Asla xprime almayacağım

Ufuk

Evet şikayet var'a sorunu yazdıktan sonra. Aynı şekilde koltuğun aynı yerden yamulduğunu diğer 2 kişiden daha gördüm. Kesinlikle kalitesiz malzeme'den üretiyorlar. Gerçekten şikayet var iyi ki var. Böyle şeyleri görüp anlayabiliyoruz

Sinem
Sinem

3 tane kız çocuğum var son 1 aydır oyuncu koltuğu bakıyordum tam xprime almaya karar verdim bu şikayeti gördüm. Kalitesiz mobilya malzemesi üretmişler yoksa böyle kırılma falan değil gibi bildiğiniz kalitesizlikten yamulmuş koltuk. Paranız yanmış çok üzüldüm geçmiş olsun. Bilgilendirme için teşekkürler

Ufuk

Ne demek benim param yandı başkalarının ki yanmasın diye bu kadar detaylı anlattım detaylı fotoğrafladım ve videoladım.

Gökay
Gökay

Daha 6-7 aylık koltuk nasıl bu hale gelebilir çok saçma. Almayı düşünüyordum iyi ki araştırmışım sipariş verecektim bugün vazgeçtim. Demek ki parçaların kalitesi düşük veya ayıplı mal satmışlar. 300-500 e gider muhasebeci koltuğu alırım daha sağlam herhalde ofiste 5 yıldır kullanıyorum bana mısın demedi. İnşallah sorunun çözüme ulaşır bunun bir bahanesi olamaz bu kadar kısa sürede kırılmaması lazım bir parçanın

Ufuk

İyi ki araştırmışsınız. Kesinlikle almamalısınız. Koçtaş'tan muhasebeci koltuğu alsanız veya xdrive marka alsanız daha iyi. Keşke bende xprime almasaydım param çöpe gitti maalesef.

Legion
Legion

Bu ürünü bende almayı düşünüyordum bu şikayeti görünce fikrim değişti. Bu şekilde bir müşteri hizmetleri ve bu kalitesizlikte bir ürün olamaz. İyi ki almamışım.

Ufuk

Kesinlikle kalitesiz. Belkide ayıplı ürün gönderdiler

İsmet
İsmet

Bende alacaktım ancak yorumu okuyup müşteri hizmetleri ilgisizliğini görünce vazgeçtim

En doğrusunu yaparsınız

Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

Çağatay
16 Kasım 2023 09:59

Ömer
02 Ocak 2024 20:37
Xprime Pişmanlıktır! Geç Gelen Ve Yanlış Gelen Ürün
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Xprime Cool Oyuncu Koltuğu: Kalite Sorunları Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti

Hakan