Xm.com Haksız Yere Hesabımı Dondurup Paramı Yatırmıyorlar

Xm.com Haksız Yere Hesabımı Dondurup Paramı Yatırmıyorlar
Mert
Mert
21 Mart 2024 10:5113.954

Xm global şirketi paramı yatırmıyor ve hesabımı dondurdu, bu yüzden işlem yapamıyorum. 700 dolar ile başlayıp 3987 dolara ulaştım ve 3000 dolar çekmek istedim. Ancak yatırmış olduğum 700 doları bana gönderip, 2300 dolarlık çekimi iptal ettiler. Ayrıca şu suçlamada bulundular:

önemli duyuru
sayın müşterimiz, şirketimiz bünyesindeki 81806113 numaralı hesabınızla ilgili olarak iletişime geçiyoruz.

Hesabınızdaki yatırım kalıpları, şirket tarafından hesabınıza yatırılmış olan yatırım bonuslarının 'nakit iade arbitrajı' faaliyetlerinde kullanılması nedeniyle ciddi şüphelere yol açmıştır.

Şart ve koşullarımızın yatırım bonuslarımızla ilgili olan maddelerine göre, aşağıdaki eylemler 'nakit iade arbitrajı' olarak kabul edilmektedir:
- arbitrajın herhangi bir türü
- aynı IP adresinden açılmış birden fazla hesaptan alınan bonuslar,
- bonusu kötüye kullanma eylemleri,
- Bonus şart ve koşullarına aykırı her türlü davranış,
- şirketimizin uygunsuz olarak değerlendirdiği her türlü eylemler, anlaşmazlıklar veya durumlar.

Bu nedenle, şart ve koşullar'ın yatırım bonuslarımızla ilgili maddeleri ve aynı zamanda işletme şart ve koşullarımız uyarınca sizinle olan iş ilişkimizi sona erdirmeye ve trading Point Group hesaplarınızın tamamını kapatmaya karar verdiğimizi üzülerek bildiriyoruz.

Lütfen bu kararın nihai ve ilgili tüm taraflar için bağlayıcı olduğunu ve burada beyan edilen bildirimin dışında bu konuda herhangi bir yazışma yapılmayacağını dikkate alınız.

Hesabımda 3987 USD bulunmaktayken, 3000 USD çekim talebinde bulunmuş bulunuyorum. Yatırım yapmış olduğum para ve Bonus ile birlikte 700 dolar olduğundan, 3000 USD çekim yaptıktan sonra geriye 987 USD kalıyor. Yani yatırmış olduğum paranın fazlası hesabımda duruyor. Hangi ihlali yapmış olduğumu anlamış değilim. Bu durum karşısında şaşkınlığımı ve üzüntümü ifade etmek istiyorum.

Ender
Ender
Benzer Şikayeti Var
29 Nisan 2024 12:15

Parana el koymuşlar geçmiş olsun

Benzer Şikayeti Var
26 Mart 2024 19:19

İşin tadını kaçırdılar. Benimde 1800 dolar yediler

Hasan
Hasan
26 Mart 2024 01:00

Benimde de200 USD anapara 2000 dolar hesabım vardı şikayetleri görünce parayı USDT kripto ödeme ile çektim sorun yaşamadım yolladılar parayı, bende hiç işlem kapatmadılar sorun da yaşamadım hiç, şikayet var sitesindeki şikayetler midemi bulandırdı.

Xm.com Xm Firmasi Parama Ve Hesabıma El Koydu

Alvin
Alvin
13 Eylül 2024 10:4117.216

Merhabalar Xm firmasında hesabım bulunuyordu. İşlemlerimi açıp kar çekimlerimi düzgün şekilde yapıyordum. Ancak bir sefe...

2 Destek

XM Forex'te Hesabımda Bilgim Dışında İşlemler Ve Yetersiz Destek

27 Mayıs 2025 13:4514.057

XM Forex kurumuna bir miktar para yatırdım. Bir o kadar da bonus verdiler. Para yatırma işlemini tamamladıktan sonra, bi...

3 Destek

Yasın
Yasın
2 Nisan 2025 15:529.549

Xm Global firması üzerinden Forex yatırımı yapmaktayım. 27-03-2025 tarihinde saat 15:29 da hesabımda sorun yokken işleml...

3 Destek

Xm.com  Uygulaması Hata Veriyor Açılmıyor