Taha sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Gece Görüşlü Kamera Garanti Sıkıntısı

Xiaomi Gece Görüşlü Kamera Garanti Sıkıntısı
25 Haziran 2024 11:00

16.06.2023'de Ümraniye Meydan AVM'de Xiaomi'ye ait teknomi adlı mağazadan 'mi Home security camera 360 1080p standart' markalı gece görüşlü kamera satın aldık. Mart 2024'de gece görüşü özelliği bozuldu, gündüzleri normal, akşamları ise bulanık. Garanti süresi ise 2 sene olduğundan aynı mağazaya başvurduğumuzda kameranın kendilerinden almadığımızı, sistemde adımız ve kamera seri numarası bulunmadığını söylediler.

Biz de faturayı ibraz edince 'a, tamam bizden alınmış, halledelim' dediler. Kamerayı normal teslim ettik, tamir süresi 20 iş günü, tabi satın alırken 14-15 iş günüydü. Neyse, tam 21 iş günü sonra uğradığımda kamerayı aynı şekilde teslim edip üzerinde teknik bir arıza bulunmamaktadır yazdı (tamir edilmemiş). Kamerayı almazsam mağaza sorumluluğundan çıkıyormuş ve süre aşımına uğruyormuşuz.

Bu arada mağazadaki arkadaşlar maalesef hiç profesyonel değiller, en az 4 kere farklı kişiler teslim için aradılar, sanırım not tutmuyorlar. Neyse, kamerayı mağazada çalıştırıp çalışana gösterdiğimde hak verip 'yapacak bir şey yok' dedi. Garantim devam ediyor ama ürün arızalı, ne yapabilirim diye sorduğumda 'şikayet et' dediler. Ne yapabilirim?

Taha
Taha
10 Ağustos 2024 22:25

Tekrar teknik servise gideli 30 iş günü oldu, teknik servisle iletişime geçtiğimizde kamerayı mağazaya gönderdik, mağazaya her gittiğimizde kamera bizde değil yarın sizi arayıp bilgilendireceğiz ve aramıyorlar, kamera ortada yok bilgi veren yok.

Ömer
Ömer

Merhaba geçmiş olsun benimde garantim bitti ve 2k özellikli kameramın gece görüşü bir anda yok oldu. Kameranın Gündüzde sıkıntı yok fakat gece karanlıkta bildiğiniz çamur gibi. Siz çözebildiniz sorunuzu? Sonucu hakkında bilgi verir misiniz?

İhsan sonuçtan hiç memnun değil

İhsan
29 Kasım 2024 17:37
Ergül sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Mi TV Stick Alırken Bir Kez Daha Düşün Ün Derim

Ergül
14 Mart 2024 13:52
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
03 Mart 2025 18:47