World SPA Merkezi Küçükçekmece Kalitesiz Hizmet

21 Temmuz 2023 03:10

World SPA Merkezi Küçükçekmece ( Fortis İstanbul evleri) dükkan katında bir SPA merkezi. Tek kişilik odalarda hamam taşı ve masaj masası bulunan kalitesiz bir mekan. Kese köpük yaptırmak için iki arkadaşımı davet ettim resmen evde kısa bir duş almaktan farkı olmayan 10 dakika bile sürmeyen işlem için kişi başı 300₺ aldılar üstelik sauna sordum yok dediler kese işlemi nasıl olacak dedim bireysel odalarda kişiye özel hamamlarımız var dediler alan ufak hamam sıcak terleme sonucu kese yapıyorlar demek ki dedim işlem sırasında direk köpüklemeye başlandığında keseden önce köpük olmaz dedim burda kese yok masaj ve yağ arındırma dediler ücret öderkende alaycı bir şekilde arındırma seansı yapmışız dediler böyle işletmeler denetlenmeli. Haksız kazanç ve işlem yapmadan ödeme almaları vs hiç etik değil. Biz size söyledik demeleri ayrıca başka kabahatleri üzerine basa basa sauna yoksa nasıl kese yapacaksınız dememe rağmen sırf para kazanmak adına insanları yanlış yönlendirmek Keseler paketten çıkarılmıyor banyo (hamam ) gideri pislik içinde hamam zemininde su birikiyor saçtan giderler tıkanmış hijyen değil sağlıklı değil.

Nurhak sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2023 00:24
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

Beauty Care Memnuniyetsizliği!

29 Şubat 2024 11:55
Beauty Care Memnuniyetsizliği!

Reway Club Sportif Kuzu Kumru AVM Şikayeti

13 Ekim 2024 13:38

Ramada By Wyndham Şişli SPA Ve Otopark

14 Haziran 2024 15:34
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Tarihi Ağa Hamamı Üsküdar Müşteri Memnuniyetsizliği

25 Ağustos 2023 10:54