Workintech Firmasının Yazılım Kursu Başvuru Sürecinde Yaşanan Sorunlar

20 Haziran 2023 16:40

Workintech firmasından yazılım kursu alabilmek için başvuruda bulundum. Başvuruda bulunabilmek için bir sürü form dolduruyorsunuz. Ardından size dönüş yapmaları 2-3 gün sürüyor. Bir mail yolu ile sizi bir sınava tabi tutuyorlar. Sınav akabinde yine 2-3 gün sonra size geçtiniz ya da kaldınız diye geri dönüş sağlıyorlar. Ardından yüz yüze mülakat tarihi belirliyorsunuz. Bu kadar uğraşın ardından yüz yüze mülakat zamanı geldiğinde hiç kimse mülakata katılmadı. Çok ciddi bir firma gibi gözüküyor ancak kendi oluşturdukları mülakata kimsenin katılmaması gerçekten çok enteresan. Aynı şikayeti başka kullanıcılarda da gördüm. Sonuçta siz bir zaman ayırıp bekliyorsunuz ama karşılığı boş. Üzücü bir durum.

26 Haziran 2023 14:04 (Şikayetten 5 gün sonra)

Isa

Workintech firmaaının verdiği kurs gereksiz pahalı. Daha iyi kursları Udemy platformunda 10$ a akabilirsin. Zaten firmanın sertifikası vs hiçbir geçerliliği yok. Sadece reklam ve pazarlamayı çok iyi yapıyorlar.

Merve

Ya o kadar eğitim alacaksın 5 dakikanı bile almıyor form sınav desen on dakikanı almıyor herkes prenses olmuş garip

Workintech Başvurum Hakkında Olumsuz Dönüş

07 Temmuz 2023 17:55
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Workintech Öğrenci Seçimindeki Adaletsizliği

Muhammet