22 Ekim 2024 11:244.025

2021 yılında yapılan evimize kaliteli olsun diye Winsa markası ile anlaştık. Sonuç pişmanlık ve sürekli sorun. Sürgülü kapının mekanizması çok kötü döküm malzemeden olduğu için kırıldı. Winsa bu duruma çözüm bulmalı. Aksi takdirde tüm güvenimizi yerle bir edecek. Resimler ekte' tedir.

22 Ekim 2024 17:24 (Şikayetten 5 saat sonra)

Sn. Yiğit S., Şikayetiniz ilgili departmana aktarılmıştır. Tarafınız 2 defa aranmış ancak ulaşılamamıştır. En kısa sürede size tekrar dönüş yapılacaktır. İyi günler dileriz. Saygılarımızla, Winsa Pvc Pencere Kapı ve Panjur Sistemleri

22 Ekim 2024 17:53

Lütfen tekrar arayın

22 Ekim 2024 17:57

Görevli olduğum için yeni gördüm aramanızı

23 Ekim 2024 10:08

23 Ekim 2024 10:28

Sn. Yiğit S., Winsa olarak bayilik sistemi ile çalışmaktayız. Genel uygulama olarak, yetkili bayilerimiz ile karşılıklı imzalanan sözleşme ve fatura bilgilerinin tarafımıza gönderilmesi gerekmektedir. Ancak, garanti süresini ( 2 yıl ) aşan veya Sözleşme ibraz edilemeyen durumlarda son kullanıcılar, uygulamayı yapan bayileri ya da Web sitemizde listesi bulunan diğer Winsa bayilerinden bedeli karşılığında Teknik servis almaktadırlar. Tarafınıza da bu konuda gerekli bilgilendirme yapılmış olup, bayi adının bilinmemesi ve montajınızın 2 yılı geçmesi sebebiyle yakın bayilerden ücretli servis alabileceğiniz bilgisi tarafınızla paylaşılmıştır. İyi günler dileriz. Saygılarımızla, Winsa Pvc Pencere Kapı ve Panjur Sistemleri

11 Kasım 2024 10:226.302

Winsa sürgülü kapımda teker arızası var. Hiçbir şekilde servis veya bayi ilgilenmiyor. Herkes başının çaresine bak diyor...

Winsa, Pencereleri Takan Firmanın Servise Gelmemesi

13 Ocak 2024 00:535.221

"Winsa merkez tarafından hassasiyetle takip edilen şikayetim, ilgili bayii tarafından giderildi. Teşekkür ediyorum."

Sürgülü Cam Çatlağı Ve Sertlik Sorununa Winsa Bayisinden Çözüm Alamadım

11 Temmuz 2025 01:133.227

Mordogan Winsa bayinden 3 katli evimin camlarını hatta vc kapılarını Winsa taktırdım. Takıldığında evde yoktuk. Eve geli...

Winsa Yaprakpen Markanın Kötü Malzeme Kötü İşçiliği!

Winsa YaprakpenMarkanın Kötü Malzeme Kötü İşçiliği!

Mert
Winsa Pencere Mağduru!

Winsa PencereMağduru!

Sinan
Winsa Pen Taktırdım Başıma Dert Aldım!

Winsa PenTaktırdım Başıma Dert Aldım!

Mikail
Winsa PVC Pencereden Dolayı Ev Isınmıyor