Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2024 23:04

Merhabalar, İstanbul Küçükçekmece semtinde yeni yapılan bir sitede ikamet etmekteyim. Winsa marka camlarda su birikintisi ve buhar oluşmakta, ayrıca pencere altlarında küflenme mevcuttur. Defalarca durumu ilettim; ancak her seferinde 'evi havalandırın' şeklinde bir yanıt aldım. Oysaki camları açarak havalandırma yapıyorum, fakat bu sorun beş yıldır devam etmektedir ve herhangi bir çözüme kavuşmadı. Müşteri memnuniyetine hiç önem verilmediğini düşünüyorum ve durumdan hiç memnun değilim. En kısa sürede mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

04 Mart 2024 16:38 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sn. Gökhan V., Şikayetiniz ilgili departmana aktarılmıştır. En kısa sürede size dönüş yapılacaktır. İyi günler dileriz. Saygılarımızla, Winsa Pvc Pencere Kapı ve Panjur Sistemleri

05 Mart 2024 15:32

Verdiğiniz mail yoluyla cevapta bilgiler bütün evin camlarında geçerli bu şikayetler sık sık havalandırma yapılıyor sizin istediğiniz herhalde 24 saat camları açıp öyle yaşamak nem cihazı getirdik sonuçta aynı bize ısıcam cam ile ilgili buhar vb. Şeyler ise siz o firma ile çalışıyorsunuz sizin sorumluluğunuzda Verdiğiniz cevaplar hiç inandırıcı değil o yüzden müşteri memnuniyeti açısından asla tavsiye etmiyorum sizleri.

12 Mart 2024 22:15

Verilen cevaplar aynı tüm site bu şekilde Winsa markası aynı cevapları yazdılar kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
05 Ağustos 2023 12:38

Ayla
10 Şubat 2024 20:58
Tanju sonuçtan hiç memnun değil

Tanju
25 Kasım 2023 21:32