Cem sonuçtan çok memnun

Winsa Pencere Teslim Süresi Sorunu

12 Mart 2024 15:26
Cem'in Teşekkür Mesajı
“Sümer Yapı (Winsa bayisi) Osman Bey'e çok teşekkür ediyorum. İlgilenerek çözüm ürettiler. Teşekkürler”

Pencere sistemleri teslimi yaklaşık olarak 1 ay gecikti. Ve ben çok mağdur oldum. Bu arada Winsa kendini ulaşılmaz hale getirilecek adımları da çok güzel atmış. 444 9 151 ve 02165745865 bu numarayı aradığımda cevap alamıyorum. Sümer Yapı ve simler bayi ile sözleşme yaptım. 2 hafta öncesinde doğramaları teslim etmeleri gerekiyordu. Ancak teslim edilmedi. Ve buna bağlı olarak benim maddi kayıpların oluyor. Acil cevap bekliyorum, kanundan doğan haklarımı arayacağımı da belirtmek istiyorum. Böyle bir ciddiyetsizlik olamaz. Web sayfasındaki hiçbir numaradan cevap alamıyorum. Kötü söz yazmak istemiyorum. Ama hak ediyorlar

12 Mart 2024 16:30 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sn. Cem Güneş, Şikayetinizle ilgili tarafınızla görüşme yapılmış olup, tekrar bilgilendirme yapılacaktır. İyi günler dileriz. Saygılarımızla, Winsa Pvc Pencere Kapı ve Panjur Sistemleri

Cem
Cem
18 Mart 2024 10:11

Aydoğan sonuçtan hiç memnun değil

Winsa Ankara Pursaklar Bayi Alpsan Firması Yaptığı Mağdur Etti

Aydoğan
05 Eylül 2024 14:29

12 Ağustos 2023 12:51

Aila
08 Eylül 2023 11:07
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
05 Ağustos 2023 12:38