Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Wiky Watch Saat Devamlı Donuyor.

18 Aralık 2023 19:17

Wiky 4G akıllı saatin ekranı donup kalıyor. Sıfırlama ve resetleme işlemleri yapmama rağmen yine de açılmadı. Müşteri temsilcisi ile iletişime geçmeye çalıştım ancak mesai saati dışında olduğu için görüşme yapamadık. İlgilenirseniz teşekkür ederim. Ekran sabit kalıyor ve dokunmatik tepki vermiyor.

29 Aralık 2023 10:53

Ne yazık ki ürün memnuniyetim teknik servisin ilgisizliği yavaşlığı nedeniyle benim ilgilenmemle sıfıra düştü. Ürünü takip edip kargo bölümlerine gelen üründen bile bir haber olan 31 Aralık da teknik servisinize yazdığım ama hala bir cevap alamadığım ürünüm ile ilgili hâlâ bilgi alamıyorum halbu ki sadece şarj cihazı değişecekti. Servisinizin böyle olduğunu bilseydim asla almazdım. Alacaklar olanlar varsa tecrübe olarak yazıyorum saat iyi ama şarjı mıknatıslı olduğu için problemli sadece buna önem gösterin servis çalışmıyor. Orayı burayı aramayı karşınızda hiçbir yetkili bulamamak sorun değilse alın.

25 Aralık 2023 14:01

Ne yazık ki ürün memnuniyetim teknik servisin ilgisizliği yavaşlığı nedeniyle benim ilgilenmemle sıfıra düştü. Ürünü takip edip kargo bölümlerine gelen üründen bile bir haber olan teknik servisinize yazdığım ama hala bir cevap alamadığım 10 gün oldu ürünüm ile ilgili hâlâ bilgi alamıyorum. Servisinizin böyle olduğunu bilseydim asla almazdım. Alacaklar olanlar varsa tecrübe olarak yazıyorum saat görüntülü görüşmede sorun yaşadığım için servis format attı sonrasında saat dondu. Orayı burayı aramayı karşınızda hiçbir yetkili bulamamak sorun değilse alın.

19 Aralık 2023 11:26 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; En kısa sürede şikayetiniz hakkında sizinle irtibata geçeceğiz. Wiky Watch Müşteri Hizmetleri.

22 Aralık 2023 12:48

Kimse yardımcı olmuyor. Saati servise göndermesi bile problem. 2 haftadır uğraşıyorum.

İdris sonuçtan çok memnun

Wiky Watch Ekran Dondu Kaldı

14 Temmuz 2023 00:11
"Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum inanın bir arkadaş gibi sizinle ilgileniyorlar hepimizin emeğine sağlık çok teşekkür ediyorum bu yazdıklarım içinden gelen şeyler yoksa ne onlar beni tanır ne de ben onları gerçekten saygılı çalışan arkadaşlar tekrar tekrar ellerinize sağlık çok teşekkür ediyorum saygılar"
Rukiye sonuçtan çok memnun

22 Haziran 2024 16:07
"Sorunum çözüldü teşekkür ederim iyi günler dilerim."
Nurseven sonuçtan çok memnun

Nurseven
05 Temmuz 2024 01:47

Wiky Akıllı Saat Donma Problemi

24 Mayıs 2024 23:06
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2024 17:49