WhatsApp Üzerinde Yurt Dışından Gelen Aramalar

WhatsApp Üzerinde Yurt Dışından Gelen Aramalar
Gökhan
19 Temmuz 2023 10:18

WhatsApp'dan ‪+228 99 48 91 97‬ numaradan arandım. Telefon koduna bakılınca Afrika ülkesi Togo gözüküyor. Kesinlikle şikayetçiyim. Hesap bilgilerime el konulup, yayılmaları veya üzerime borç çıkması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum, ve telefon numaramla yapılacak bütün işlemlerden. Tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir.

Tolga
Tolga

WhatsApp üzerinden tarafıma +222 kodlu numaradan görüntülü arama geldi. Ülke kodu +222 olan numarayı internetten araştırdığımda bu numaranın Moritanya'ya ait olduğunu öğrendim. Bu ülke ile hiçbir kişisel veya ticari ilişkim bulunmamaktadır. Bu durumdan oldukça rahatsız oldum. Aramayı gönderen numara tarafımdan engellenmiştir. Kesinlikle şikayetçiyim. Hesap bilgilerimin ele geçirilmesi, telefon numaramın izinsiz kullanılması; herhangi bir şekilde özel bilgilerimin, mesajlarımın ve fotoğraflarımın ele geçirilmesi, adıma şirket kurulması, alışveriş yapılması ve adıma borç çıkarılması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmediğimi beyan ediyorum. Tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Yabancı Numaradan Aranma
Yurt Dışı Aramaları