Yasemin sonucu yetersiz buldu

WhatsApp Profil Fotosunun Kendi Kendine Değişmesi Ve Mesaj Gelmemesi

23 Kasım 2023 23:02

Birkaç gündür WhatsApp'ta profil fotoğrafım kendi kendine değişiyor. Alakasız kadın fotoğrafları konuluyor. Ben profil fotoğrafımı değiştirsem dahi ekli kişiler hâlâ o alakasız fotoğrafları görüyor.

Ayrıca WhatsApp'ı silmiş olmama ya da internetim kapalı olmasına rağmen çevrim içi görünüyorum ve mesajlar anında görüldü oluyor. Arkadaşlarımın bana attığı mesajlar gelmiyor ancak görmüşüm gibi çift tik oluyor. Özellikle ses kayıtları gelmiyor.

WhatsApp'ı silip tekrar yükledim, gizlilik ayarlarını değiştirdim, düzelmedi. Bağlı cihazlara baktım, bir şey yoktu. Virüs taraması yaptım, yine bir şey çıkmadı.

profile profile
27 Kasım 2023 16:17

Telefona format attıktan sonra ancak düzeldi, sorun WhatsApp ile ilgili değilmiş.

01 Aralık 2023 01:15

Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için; özet: telefona format atmak. WhatsApp hesabını sildim, uygulamayı sildim, mail adresini değiştirdim ve yeni bir hesap açıp doğrulama kodu koydum, WhatsApp mesajıma dönüş yaptı, hesabımı askıya aldı, yeni bir kodla tekrar girdim ama hiçbiri fayda etmedi. Belki telefonda virüs vardır diye farklı antivirüs programları denedim ancak hiçbiri virüs tespit edemedi. En son telefona format attım, çok şükür ki düzeldi. Benim telefonum biraz tarihi eser, demek ki eski telefonlara bulaşan ve kolay tespit edilemeyen bir virüs dolanıyor ortalıkta. Umarım açıklama sorununuzu çözer 🙏🙋

Buket
Buket

Merhaba halledebildiniz mi acaba kardeşime de aynısı oluyor bugün olmaya başladı

Yasemin

Merhaba, evet sorun WhatsApp'tan kaynaklı değilmiş. Telefondaki bir virüsten kaynaklı ve antivirüs programları da tespit edemiyor. Telefona format attım ve sorunum çözüldü.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Güvenlik Açığı
1 Takipçi
Gizlilik İhlali

Buket sonuçtan hiç memnun değil

WhatsApp'ım Başkasının Eline Geçti

28 Kasım 2023 13:50