WhatsApp +242 Numaradan Gelen Mesaj

Mahmut
18 Temmuz 2024 14:15

+242 numaradan M****, finansal hesabın yüklendi gibi bir mesaj doğabilecek sorunlardan WhatsApp sorumludur. Adıma yapılabilecek herhangi bir durumdan, bir işlemden hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmiyorum. Doğabilecek tüm olumsuz durumlar WhatsApp sorumludur.

18 Temmuz 2024 14:30

Finansal hesabın eklendi. Hesap: Sta987 Şifre: yueb8390 USDT Bakiyesi: 2,199,132.00 [synaop.com] Lütfen güvenli bir yerde saklayın. Bu numara ve kişiyle hiçbir bağlantım yoktur. Kesinlikle şikayetçiyim. Hesap bilgilerime el konulup telefon numaramın kullanılması, yayılması veya WhatsApp'ta bulunan bilgilerimin dağıtılması veya üzerime herhangi bir borç çıkması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum. Tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir. Şahsım adına gelecek herhangi bir soruşturma veya borç hakkında WhatsApp sorumludur. Benim numaramın bu kadar kolay bulunmasından dolayı sorumluluk kabul etmiyorum.

18 Temmuz 2024 14:23

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Yabancı Numara WhatsApp
3 Takipçi