14 Şubat 2024 00:1862.827

Yorumlar(22)

28 Mayıs 18:35

WhatsApp üzerinden tarafıma +237 kodlu numaradan görüntülü arama geldi. Ülke kodu +237 olan numarayı internetten araştırdığımda bu numaranın Kamerun'a ait olduğunu öğrendim. Bu ülke ile hiçbir kişisel veya ticari ilişkim bulunmamaktadır. Bu durumdan oldukça rahatsız oldum. Aramayı gönderen numara tarafımca engellenmiştir. Kesinlikle şikayetçiyim. Hesap bilgilerimin ele geçirilmesi, telefon numaramın izinsiz kullanılması; herhangi bir şekilde özel bilgilerimin, mesajlarımın ve fotoğraflarımın ele geçirilmesi, adıma şirket kurulması, alışveriş yapılması ve adıma borç çıkarılması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmediğimi beyan ediyorum. Tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir 2

14 Mayıs 23:24

Beni de aradılar baktım 50 60 tane küçük küçük çocuk var hepsi simsiyah yardım istiyorlardı ben de IBAN istedim bir miktar gönderdim bana çok inandırıcı geldi görüntülü aramasalar inanmazdım.

18 Mart 11:26

************** bu numara beni de görüntülü aradı tarih 18mart 2025 hiçbir sorumluluk almıyorum WP ye şikayet ettim hakkımda oluşabilecek hiçbir olayı kabul etmiyorum tek sorumlu whatsappdır

25 Şubat 23:36

Bana da geldi açmadım engelledim ****... Herhangi bir sorumluluk almıyorum. Tüm sorumluluk WhatsApp a aittir.

10 Ocak 11:23

237 numara ile arandım ve benim telefonuma görüntülü WhatsApp ile ulaştığı için her tür sorumluluk WhatsApp'a aittir. Adıma yapılacak borçlandırma ve kötü her şeyi kabul etmiyorum

10 Temmuz 2025 16:42

3 Mart 2025 09:26

Merhaba, ben Trendyol'tan Ayleen Mican. Şu anda bana bazı temel aktivitelerde yardımcı olacak birini arıyorum, ortak tüccarlarımızın ürün satışlarını artırmalarına yardımcı oluyoruz, günlük 3600 TL - 5000 TL, aylık 108.800 TL - 150.000 TL kazanabilirsiniz, kayıt ücreti yok. Yaşınızı öğrenebilir miyim? Bu şekilde SMS geldi WhatsApp'tan. Oradan gelen bilgilerle hiçbir bağım yoktur

15 Ocak 2025 09:54

15 Ocak 2025 tarihinde ben de arandım. Engelledim.

8 Ocak 2025 22:14

3 Aralık 2024 22:48

3 Aralık 2024 tarihinde 237 numaralı tarafından arandım hakkımdaki suçlamaları kabul etmiyorum adıma borç çıkarsa WhatsApp'a aittir

15 Kasım 2024 22:39

15 Kasım 2024 tarihinde +237 kod numaralı bir telefondan arandım. Açmadım, engelledim. Tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir.

7 Kasım 2024 22:04

Az önce 237 kodlu bir numaradan aradılar açtım arayan kişi Türkçe konuşuyordu ben Afrika 'dan arıyorum dedi ve arayan kişi çocuktu bu arama ile ilgili WhatsApp kişilerin veriler kanuna göre açığı bulunmaktadır tarafıma gelen Herhangi bir suçlamayı kabul etmiyorum

6 Kasım 2024 18:12

Şikayetvar Yaz Marka, model, ürün ara anasayfa WhatsApp Görüntülü Arama Aynı şekilde ben de şikayetçiyim 1 WhatsApp +237 Kodlu Arama WhatsApp +237 Kodlu Arama profile Berivan 14 Şubat 00:18 21.095 WhatsApp üzerinden tarafıma +237 kodlu numaradan görüntülü arama geldi. Ülke kodu +237 olan numarayı internetten araştırdığımda bu numaranın Kamerun'a ait olduğunu öğrendim. Bu ülke ile hiçbir kişisel veya ticari ilişkim bulunmamaktadır. Bu durumdan oldukça rahatsız oldum. Aramayı gönderen numara tarafımca engellenmiştir. Kesinlikle şikayetçiyim. Hesap bilgilerimin ele geçirilmesi, telefon numaramın izinsiz kullanılması; herhangi bir şekilde özel bilgilerimin, mesajlarımın ve fotoğraflarımın ele geçirilmesi, adıma şirket kurulması, alışveriş yapılması ve adıma borç çıkarılması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmediğimi beyan ediyorum. Tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir.

12 Ekim 2024 18:31

Bana b da Aynı 237 ile başlayan numaradan arama geldi açmadım ben de bütün sorumluluk WhatsApp’a aittir ama profillerinde Türk yardım derneğinin adı vardı

8 Ekim 2024 21:59

Aynen bana da arama geldi bende açmadım WhatsApp dan kimsin diye yazdım bana dedi adini söyle sana dua edelim dedi bende ona adimi söyledim "abdulrezzak" dedim daha yazmadı ((: he bu arada bu yüzden herhangi bir sorumluluğu bende bu yorum üzerinden kabul etmiyorum. Bu kimliği belirsizler numaramıza nereden ulaşıyor acaba...

3 Ekim 2024 12:50

Bana da geldi 2 farklı numaradan ben de sorumlu değilim açmadım da engelledim

2 Ekim 2024 14:15

Bana da az önce görüntülü arama geldi reddettim, engelledim

28 Eylül 2024 12:50

Aynı arama 5 dakika önce banada geldi. Engelliyorum.

1 Eylül 2024 22:49

Bana da geldi. Boş bulundum açtım. Bir şeyler dedi anlamadım, kapattım. Engelledim.

1 Eylül 2024 22:48

Bana da geldi. Boş bulundum açtım. Bir şeyler dedi anlamadım, kapattım. Engelledi.

Ali
Benzer Şikayeti Var
16 Mayıs 2024 19:57

Aynı arama banada 16/5/2024 tarihinde banada geldi. Cevap vermedim

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

16 Ağustos 2024 21:052.924

Kamerun'dan Gelen İzinsiz WhatsApp Araması ve Güvenlik Endişesi