Visit
to read complaints and reviews, or file yours.
Seyit sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Üyelik Giriş Sorunu
Seyit
19 Aralık 2024 09:46
541Seyit'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler. Giriş sağladım.”
Üyelik girişimi yapamıyorum. Sürekli hata veriyor. Aylardır girdiğim ve de aylardır oynadığım siteye neden giremiyorum? Benim siteye 'carilif55' kullanıcı ismimle ulaşıp yardımcı olmanızı bekliyorum. Yatırım yapmak ve oyun oynamak istiyorum, ancak giriş yapamıyorum.
Seyit
22 Aralık 2024 11:50
Remzi sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Remzi
06 Mart 2025 13:05
304 Ahmet sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Betturkey Üyelik Girişimde Sürekli Hata Alıyorum
Ahmet
28 Haziran 2024 14:21
1.895Üyelik girişimi yapamıyorum. Sürekli hata veriyor. Aylardır girdiğim ve de aylardır oynadığım siteye neden giremiyorum? Benim siteye 'carilif55' kulla...
Mevlüt sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Üyelik Girişi Sorunu: Sürekli Hata Alıyorum
Mevlüt
10 Mart 2025 18:08
248 Talip sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Üyelik Giriş Sorunu
Talip
15 Ekim 2024 18:26
1.505Üyelik girişimi yapamıyorum. Sürekli hata veriyor. Aylardır girdiğim ve de aylardır oynadığım siteye neden giremiyorum? Benim siteye 'carilif55' kulla...
Tamer sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Üyelik Giriş Sorunu: Sürekli Hata Alıyorum
Tamer
15 Aralık 2024 14:18
449Üyelik girişimi yapamıyorum. Sürekli hata veriyor. Aylardır girdiğim ve de aylardır oynadığım siteye neden giremiyorum? Benim siteye 'carilif55' kulla...