Seyit sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Üyelik Giriş Sorunu

19 Aralık 2024 09:46
Seyit'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler. Giriş sağladım.”

Üyelik girişimi yapamıyorum. Sürekli hata veriyor. Aylardır girdiğim ve de aylardır oynadığım siteye neden giremiyorum? Benim siteye 'carilif55' kullanıcı ismimle ulaşıp yardımcı olmanızı bekliyorum. Yatırım yapmak ve oyun oynamak istiyorum, ancak giriş yapamıyorum.

Seyit
Seyit
22 Aralık 2024 11:50

Teşekkürler. Giriş sağladım.

Remzi sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Giriş Sorunu: Üyelik Erişimi Engelleniyor

06 Mart 2025 13:05
"Siteye giriş sağladım. Teşekkürler."
Ahmet sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

28 Haziran 2024 14:21
Mevlüt sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Mevlüt
10 Mart 2025 18:08
"Şu anda sorun giderildi. Can beye teşekkür ederim."
Talip sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

15 Ekim 2024 18:26
Tamer sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

15 Aralık 2024 14:18