Şahin sonuçtan memnun

Webtrader. Btrader. Live BOFA&BGC Menkul Değerler A. Ş

Webtrader. Btrader. Live BOFA&BGC Menkul Değerler A. Ş
11 Eylül 2024 00:09

Kendilerini bofa ve bgc menkul değerler yatırım departmanı süpervizörü olarak tanıtan ş... T... Tarafından yüksek kar oranıyla yatırım yapmak için projeye dahil olmam konusunda bana 0506 345 11 58 numaralı telefondan ulaştı ve bana yüksek kar getirisi olan 120000 TL projeye dahil etti.

Bende 05/09/2024 tarihinde bana atmış olduğu tr82 0004 6001 1188 8000 1823 23 ibana 120 000 TL gönderdim dekont mevcut., daha sonra tarafıma i... H... Diye bir yatırım uzmanı atadılar. Adı gecen uzman benim rızam olmadan kendi global yatırım şirketinden kredi çektiği ve bu kredinin ödenmemesi durumunda temerrütte düşeceğini ve tarafımıza faiz faturasını çıkaracağını bizi para gönderme konusunda sürekli rahatsız etiği parayı göndermezseniz bütün yasal işlemleri başlatılacağını bildirmiştir.

Bizde para göndermediğimiz için bizim bütün işlemlere kısıtlama getirildi. Ana parasını istediğimiz zamanda bize krediyi kapatın ona göre ana paranızı gönderelim dediler. Bu konuda mağdur olduk CİMER şikayet ettim şimdi de savcılıkta suç duyurunda bulunacağım. Uygulama sitesi https//bofa. Btrader. Live/.

Şahin
Şahin
15 Eylül 2024 23:46

Hala bir işlem yapamıyorum ne telefon açan var ne de dönüş

Mkles66

Murat

Yardımcı olursanız sevinirim bunların üstü varsa ulaşmaya çalışırım 60 bin dolarımı aldılar kime müracaat edeceğim

Murat

Yetkili yok ki kime ulaş can

Murat

Bununla kurtulduğuna dua et benim 60 bin dolarımı aldı bu ş... 3 ay önce şikayette bulundum hala ses soluk yok

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2024 16:38
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 19:20
AB Global Yatırım Paramı Çekemiyorum Hesabımı Kapatamıyorum
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Al-sat Yatırım Şikayeti

10 Eylül 2025 01:18