Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Vuvy (vuvy.com) Oyun Hesabımın Banlanması Hakkında Bilgi Talebi

21 Mayıs 2024 21:29

04 Haziran 2024 23:27

Merhaba iyi günler nicimi neden banlanıyor egolarını tatmin edenlermi var suçsuz yere kafalarına göre nicim banlanıyor oyuncu değeri bu kadar azmi saatlerce boşa mı oynuyoruz sebepsiz banlamayın nicimi açın amaçsız nic banlanıyor

03 Haziran 2024 23:12

Burda bizim oyuncu hakkımız yok boşunamı oynuyoruz amaçsız banlamak nedir sorgusuz sualsiz biraz oyunculara saygı değer yapılan banlanma sebepsiz banlanma doğru değil nicimi açın

01 Haziran 2024 20:00

Selamün aleyküm hayırlı günler mynt101 Okey oyuncusuyum nicimi banlandı ne zaman açılır bilmek istiyorum defalarca yazmama rağmen bir cevap alamadım sizden ricam nicim ne zaman açılır bilmek istiyorum sebepsiz suçsuz banlanma mümkünse bir cevap yazın

29 Mayıs 2024 22:52

Merhaba, iyi günler. Mynt 101 Çanak Okey oyuncusuyum. Kullanıcı adımın neden banlandığını ve ne zaman açılacağını öğrenmek istiyorum. Kullanıcı adımın açılmasını talep ediyorum. Konu hakkında bilgilendirilme talebinde bulunuyorum. Dönüş yapılmasını rica ederim. Yıllardır bu platformun bir oyuncusuyum, lütfen banımı kaldırın. Hayırlı akşamlar defalarca yazmama rağmen bir cevap alamadım banımı kaldırın

25 Mayıs 2024 17:07

Merhaba, iyi günler. Mynt 101 Çanak Okey oyuncusuyum. Kullanıcı adımın neden banlandığını ve ne zaman açılacağını öğrenmek istiyorum. Kullanıcı adımın açılmasını talep ediyorum. Konu hakkında bilgilendirilme talebinde bulunuyorum. Dönüş yapılmasını rica ederim. Yıllardır bu platformun bir oyuncusuyum, lütfen banımı kaldırın. Mümkünse bir cevap yazar mısınız

24 Mayıs 2024 16:06

Merhaba iyi günler mynt 101 Okey oyuncusuyum nicim banlandı bir şikayet almadım ne zaman açılır neden banlandı bilgi verilirse sevinirim nicimin açılmasını istiyorum daimi oyuncuyum praomblezsiz bir oyuncuyum açılmasını arz ederim ne zaman dönüş sağlanır

22 Mayıs 2024 23:38

Merhaba hayırlı günler mynt 101 Okey oyuncusuyum aktif oyuncu yıllardır oynuyorum nicim banlandı neden banlandı bilgi almak istiyorum nicimin banının açılması istiyorum ne zaman açılır bilmek istiyorum lütfen nicimi açınız ne zaman banım açılır hayırlı günleriniz olsun

22 Mayıs 2024 23:40

Çok teşekkür

23 Kasım 2024 23:14

08 Şubat 2024 16:33
Okeyplus.com Haksız Yere Ban Yedim

Vuvy (vuvy.com) My Net 101 Çanak Okeye Giremiyorum.

12 Temmuz 2024 16:39

26 Nisan 2024 01:49
Can sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 21:48