VPN - Super Unlimited Proxy Yüklediğim Uygulamanın Gizlilik İhlali Ve Bahis Sitesi Aramaları

20 Temmuz 2024 17:03

Bugün 20.07.2024 tarihinde VPN - Super unlimited Proxy yükledim fakat Yüklediğim zaman bahis sitelerinden arama ve mesajlar gelmeye başladı. Bahis sitelerine kaydoldun gibi ancak ben herhangi bir siteye kaydolmadım. Şunu kadar kazandın gibi. Gizlilik ihlali var. Kişisel veriler ve cihazımdaki tüm veriler (t. C. No, herhangi bir görüntü, her türlü ses, video, mesajlar, numara vb.) Kullanılması, dışarı aktarılmasına asla razı değilim.

Berkay
Berkay

VPN'ler çalışma mantıkları gereği bütün internet trafiğini kendi uzerlerinden dondurur. Bu sebeple bilinen, güvenilir ve ücretli VPN'leri kullanmakta fayda var. Ücretsiz VPN diye bir şey yoktur. VPN serverları masraflidir. Para ödemediyseniz başka şey ile masraflarını karşılıyorsunuz demektir.

03 Ağustos 2024 21:17
VPN - Super Unlimited Proxy VPN Super İade İstiyorum Paramı