Vozol20000 Sitesi Üzerinden Yapılan Alışverişte Yaşanan Sorunlar

Vozol20000 Sitesi Üzerinden Yapılan Alışverişte Yaşanan Sorunlar
17 Eylül 2024 16:29

https://www.vozol20000.com.tr sitesi güvenilir değil. Dün alışveriş yaptım, havale ile parayı yolladım, WhatsApp'tan dekont ilettim. Siparişin onaylandığını, yarın kargolayacaklarını söylediler. Bugün ise beni engellemişler.

profile profile

Yorumlar (8)

Eren

https://www.vozolpuffcenters.com/ buradan almayı düşünüyorum sizce burası güvenilir mi

Sena

Ben şahsen internet üzerinden almıyordum. Hala almadıysanız Duman Diyarından bakabilirsiniz bir arkadaşım oranın güvenilir olduğunu söylemişti

Eren

Selamlar geldi mi veya yeni değişiklik var mı bende WhatsApp'tan görüşüyorum 20.000 çekim Raspberry watermelon bunu alacaktım, ya da önerebileceğiniz başka var mı

Yalım
Yalım

Sena Hanım merhaba, bir gelişme oldu mu durumunuzda acaba? Ben de aynı durumdayım ve çözülmezse savcılığa şikayet edeceğim başkalarının da başına gelmemesi için. Şikayet sırasında benzer durumların aktarılması münferit bir durum olmadığını göstermek için faydalı olur. Acaba bu durumda destek olur musunuz?

Sena

Merhaba Yalım Bey ne yazık ki bu konuda bir şey yapabileceğimizi düşünmüyorum. Elektronik sigaraların satışı ülkemizde yasak diye biliyorum yani ucu bize bile patlayabilir. Bu konuda benim elimden gelip bu platformda şikayet paylaşarak insanları uyarmaktı. Ben almadan bu siteyi araştırdım fakat bu platformda herhangi bir şikayet bulamadım. Şahsen bundan sonra almandan daha iyi araştırıp alırım.

Burak

Evet bende 3 saat önce sipariş verdim aynı şekilde beni de engellemişler ve onu geçtim kurye parası da gönderdim. Buradan almayıınnn

Eren

Yeni gelişme var mı almayı düşünüyordum

Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
20 Eylül 2024 16:24

Süleyman
19 Eylül 2024 18:08
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Sipariş Sonrası Engellendim, Ürünüm Ve İadem Gönderilmedi

16 Ağustos 2025 14:24