Onur sonuçtan memnun değil

Vozol 12000 Gösterge Hatası

Vozol 12000 Gösterge Hatası
16 Aralık 2023 19:10

12000 çekimlik Vozol aldım ancak 10 gün içerisinde çok aşırı da kullanmamama rağmen likit göstergesi 0'a indi. Ancak halen tadında bir bozulma vs. Yok. Acaba bu göstergede bir sıkıntı mı var? Aynı durumu yaşayan var mı? 12000 çekimlik Vozol aldım ancak 10 gün içerisinde çok aşırı da kullanmamama rağmen likit göstergesi 0'a indi. Ancak halen tadında bir bozulma vs. Yok. Acaba bu göstergede bir sıkıntı mı var? Aynı durumu yaşayan var mı?

profile profile profile

Yorumlar (5)

Gizem
Gizem

Evet aynı durumu bende yaşadım 5 gün oldu alalı şu an %40 gösteriyor tadı da değişmedi ayrıca nedenini bende bilmiyorum

Kartal
Kartal

Vozol 12000 Blueberry storm aldım, 4. Gündeydim ve aynı sorunu yaşamaya başladım. İlk başta puff öldü, dibinde kalanı içiyorum dedim, ama sonrasında Göstergenin bozuk olduğunu düşünerek içmeye başladım. Düzeltilmesi gereken bir sorun, ama kullanımımı çok etkilemiyor. Sonuçta 10000 çekimlik pufflarda bu gösterge yoktu ve kullanmaya devam ediyorduk.

Sherlock
Sherlock

Bitti mi hala kullanıyor musun? Benim de 6 günde %40a düştü. Tadında bir değişim yok

Onur

10 binlere göre likitleri farklı bu cihazlarda Premium likit var tat olarak 1-2 gömlek yüksek ama daha çabuk bitiyor galiba pamuk olarak daha küçük

Ahmet
Ahmet

Evet bu sıkıntı bende de var ama şarjı fullledim az önce yanıl tadı geldi sakın şarjı 100 yapmayın

Vozol 12000 Likit Göstergesi Yanlışmı

21 Aralık 2023 01:23
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Vozol Vista 20K'nın Likit Göstergesi Hızla Azalıyor, Kullanmaya Korkuyorum

Alper