Volvo Servisindeki İlgisizlik Ve Yetersiz Hizmet Deneyimi

İrfan
03 Aralık 2024 11:13

Gaziantep Parlar Otomotiv'e bir ay önce Volvo marka aracımın [34 EYM 654] arka park sensör arızası için gittim. Arızalı parça isteminde bulundular. İki adet plastik soket için 28 gün sonrasına randevu alabildim. Parça takıldıktan sonra test sürüşü yapılmadan bana teslim edildi. Yola çıktım, Adıyaman'a doğru 30 km geldikten sonra arıza lambam tekrar yandı. Aradım, geri dönmek zorunda kaldım. Sabah 9, akşam 6'ya kadar oradaydım, günüm mahvoldu. İlgi ve alakadan bahsetmek bile istemiyorum, numaralandırmam gerekirse sıfır. Volvo aracımdan soğudum, servis yüzünden nefret ettim. Tekrar parça siparişi verildi. Ben aramasam bana dönüş yapılmıyor, bilgi verilmiyor. Adıyaman'da servisi olmadığı için her gidişim bir maliyet, iş yerimi kapatıyorum. Aracıma arıza tespiti yapan usta, elleri arkasında hoş olmayan bir şekilde yanımdaydı. İki parça plastik soket için işçilik ücreti olarak 6.480 TL ödeme yaptım, bu meblağda yapılan bir işçilik değildi. İlgisiz bir servis, bu süreçte oradayken Gaziantep merkeze gitmek için araç da temin etmediler. Bu ilgisizlik yüzünden Volvo aracımdan soğudum, satma kararı aldım.

Yanlış Teşhis Ve Yüksek Fatura: Parlar Servisi'nde Güven Sorunu

Emrah
24 Ocak 2025 21:49
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Volvo XC90 Aracı İçin Yüksek Masraflar Ve İlgisiz Satıcı Mağduriyeti

İsmail
09 Eylül 2025 22:41
satin-aldigim-volvo-xc90-araci-icin-yuksek-masraflar-ve-ilgisiz-satici-magduriyeti-1.pdf
Buğra sonuçtan memnun

Buğra
05 Mart 2025 03:17
"Volvocars Turkey markayı sözünüzün arkasında durarak koruduğunuz bizleri memnun ettiğiniz için teşekkürler"
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Erkan
21 Ocak 2024 13:27
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Volvo XC40 Elektrik Arızası Sonrası 8 Ay Süren Servis Mağduriyeti Ve Değişim Talebimiz

Ahmet
31 Ağustos 2025 17:46