Volta PS5 125CC Üzdün Be

Kerim
02 Nisan 2024 01:23

A101'den 1,5 ay önce aldığım Volta PS5 125cc motorumla bugün yolda kaldım ve tam bir rezil oldum. Henüz 1200 km'de olan motorun aküsü bitmiş ve garanti kapsamına girmiyormuş. 1100 TL'ye satın aldığım akünün 1 yıl garantisi var ve Çin malı. 'Yerli üretim' diye aldığım Volta motor, bana bu garantiyi veremiyor. 'Bin TL fazla ver, o garantiyi de al' demek bu kadar zor olmamalı. Sattıktan sonra 'nasıl olursa olsun' mantığıyla hareket edilmemeli. Yağ değişimi için servisi aradığımda, ücretini sordum ve aynı marka yağın başka bir yerde 300 TL daha ucuz olduğunu öğrendim. Sistem olarak çok eksikleriniz var, benden söylemesi. Etrafımdakiler dalga geçiyor. Ben motoru Ocak ayında teslim aldım ve aldığım yer, sisteme hâlâ motorun girişini yapmamış. Yazık gerçekten, verilen hizmete bak.

Bilal

Al benden de o kadar, Aydın Nazilli Volta servisi, bir aylık bakım ücretini peşin almasına rağmen, aylık bakımı işlememiş, fabrikayı aradığımda öğrendim, fabrika bana servise git çıktı al dedi, servise gittiğimde neredeyse beni dövecek kolumdan tutup dışarı atmaya çalıştı, bana güvenmiyor musun diye, fabrika söyledi dedimse de dinlemiyor, senin motoruna bakmıyorum nereye gidersen git diye bağırıyor. Diğer bakımlara da nasipse başka yerlere gideceğim, gerekirse periyodik bakımlara gitmeyeceğim, zaten ne olursa kullanıcı hatası diye garantiden bir şey yapmıyorlarmış.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

A101'den Aldığım Volta RSX5 Motosiklette Akü Ve Malzeme Sorunları, Yetersiz Servis Desteği

01 Haziran 17:58

Volta APEC PS5 Arıza

07 Ağustos 2024 11:55
Oktay sonuçtan hiç memnun değil

Volta APEC 125 CC İle Bitmeyen Sorunlar

Oktay