Merttuğ sonucu yetersiz buldu

Volta APEC Ps5 Pişmanlıkmış!

09 Eylül 2024 16:45

Muğla/Fethiye'de Volta fabrika satış mağazasından 09.09.2024 yani bugün sabah 40.000₺ ödeyerek aldığım Volta APEC ps5 motorum 14,3 km'den sonra km/hız göstergesi çalışmıyor. Sıfır motor bu ya, jelatinlerini ben söktüm. Bunun üzerine etiket yapıştırırken neye göre yapıştırıyorsunuz? Ya da kablo tertibatında telefon kablosu falan mı kullanıyorsunuz? Mağaza ile görüştüğümde de, ki uzunca bir süre ulaşamadım, o da ayrı mevzu. Yetkili arkadaş diyor ki "bir servise git, bakayım teli mi koptu acaba." soru bu yani!

09 Eylül 2024 20:52

Bahsedilen Fethiye'de bulunan servise akşam üzeri gittim samimiler ve durumu anlattılar mağaza çalışanı olacak vatandaş motoru toplama ücreti almak için mağaza içinde kendisi kuruyormuş ve hatalı/yanlış kurulum olabilirmiş normalde ben motoru satın aldığımda yetkili servisin kurulumu yapması gerekiyormuş! Ayrıca aynı servisinde garantiyi başlatması gerekiyormuş bunu kimse söylemedi yani servise gitmesem garanti dahilinde sanıyorum motoru, kısacası nereden tutsan elinde kalıyor. Yarın sabah servise tekrar gideceğim bakalım neler olacak?!

12 Eylül 2024 14:34

Evet bugün tekrar servise gittim kendilerine çok teşekkür ediyorum Fethiye-Uzman Motosiklet Servisi sayesinde km/hız artık çalışıyor fakat enteresan olan mağazadaki başka motordan sökülüp takılmaması ve tek sebebi Volta’nın parça tedariğini yapamaması. Üzücü bir durum ve olaya mağazanın altı üstü 40 liralık motor çokta bir şey bekleme şeklinde bakması daha da garip.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2023 11:52
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Volta Motor Servisi Antalya

Ömer
01 Ağustos 2023 15:06
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Engin
27 Nisan 2024 11:19

Volta Revolt Rs5 Arızalı Sorunları

Onur
02 Ağustos 2023 16:03
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Volta Motor Rs7 125cc Aldıktan 1 Ay Sonra Arızaları Bitmiyor

Bayram