Ahmet sonuçtan memnun

A101 Ve Volta Fabrika İletişim

10 Temmuz 2023 19:32
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Uzun telefon trafiği sonucu işlem yapıldı, motorumu teslim ettiler Teşekkürler”

15 Haziran'da A101 şubesinden Volta marka 49,4cc motor satın aldım. Aynı anda bir kişi daha yanımda aldı. Bayramdan önce beni arayan servis başka bir isimde ama benim telefonumu kullanarak motoru teslim edeceğini bildirdi. Ancak isim tutmadığı için vermiyor.

Bayram sonrası sürekli A101 şubesi, Volta fabrika müşteri hizmetleri ve A101 müşteri hizmetleri ile telefon trafiği yapıyorum. Benimle birlikte satın alan arkadaş motoruna kavuştu. Ben fabrikada ya da A101 merkezdeki yazıcı arkadaşın kurbanı olarak isim ve telefon uyuşmazlığı nedeniyle mağdur oldum. Hala motorum serviste ama isim düzeltmesi yapılıp servise bilgi verilmedi.

Yetkili kim ise bu hatayı düzeltmesini ve yazı kayıt sorumlusu kim ise gerekli ceza veya uyarın verilmesi, müşterilerin bu şekilde mağdur edilmemesini, tüm müşteri ve yetkililere bildiriyorum. Bundan sonraki alışverişlerde A101'i dikkat etmesi için gerekli adımları atmasını dilerim. Problemim hala devam etmektedir

13 Temmuz 2023 20:06

Uzun telefon trafiği sonucu işlem yapıldı, motorumu teslim ettiler Teşekkürler

Volta Motor Siparişim Teslim Edilmedi, Bilgi Alamıyorum

31 Mayıs 2025 11:07
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Volta Siparişim Gecikti Ve Tarafıma Dönüş Yapılmadı

Enes
18 Eylül 2024 12:43
Volta Siparişim Gecikti Ve Tarafıma Dönüş Yapılmadı

50 Gündür Çözülmeyen Arıza Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Deneyimi

05 Ağustos 2025 12:23
50-gundur-cozulmeyen-ariza-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-deneyimi-2.jpg
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Volta Se03 Elektrikli Moped Arıza

Erdem
20 Eylül 2024 11:27
Naz sonuçtan hiç memnun değil

A101 Ve Volta Aldığımız Elektrikli Motosikleti Teslim Etmiyor

25 Aralık 2023 23:59