Vlom.com Paramı Vermiyor. Hesabıma Bloke Koydu

23 Kasım 2023 22:47

Vlom.com firması ile Haziran 2021 yılında tanıştım. Amerikan borsasında yatırım yapma amacıyla iki ay içerisinde yaklaşık 20.000 USD civarında para yatırdım. Her gün bir form gönderiyorlardı ve Citigroup hissesi alıyorduk. H****** adında bir broker ile çalışıyordum. Yaklaşık 1.500 USD civarında bir kar çekimi yaptım. Sonrasında benden daha fazla para istediler. Benim bu talebi karşılayamayacağımı söyledim. Bunun üzerine ilgilenmeyi kesmeye başladılar ve başta anlaştığımız 100 lot işlemi tamamlamakta ısrar ettiler. Ben de kendi başıma işlem açtım ve hesabımda 23 bin USD civarında para birikti. Ancak, yaptığım işlemlerin geçersiz olduğunu ve parayı göndermeyeceklerini ifade ettiler. Birçok kez e-posta göndermeme rağmen, dönüşlerde hep sözleşme şartlarına uymadığımı ve komisyon keseceklerini belirttiler. 8 lot tamamlanmayan işlem için 21 bin USD komisyon keseceklerini söylediler. Para MetaTrader hesabımda hâlâ duruyor. 2,5 yıl oldu ve hâlâ paramı göndermiyorlar. Bu firmadan şikayetçiyim.

Yorumlar (11)

İncilay

Ben mail ile iletişime geçtim ama çok güvenemedim

Emrah

Mail adreslerini bana da yazabilir misiniz

İncilay

Emrah bey merhaba metaya yazdınız mı paranızı alabildiniz mi

Emrah

Hayır çünkü bir iletişim bulamadım. Sizin bilginiz var mı acaba

Haydar

Metaya yazın ben 139 bin dolarımı kurtardım! İnanmayın söyledikleri hiçbir şeye, Beş kuruş para vermeyin kurumlara. Kurum kapanmış ve meta açık olan hesapları korumaya almış o yüzden geri aldım paramı sizde ulaşın metaya

Muhammet

Vallahi bir 2000lik daha olursam yakarım o kurumu artık :d yolladık sözüne inandık abi.

Haydar

Evet Muhammet kardeşim, 1200$ da ben ödedim swapla birlikte geri yolladılar Binance hesabıma

Muhammet

2150$ swap istiyorlar doğru mu? Bunu ödeyince paramızı yolluyorlarmı alan var mı?

Haydarkagit34 @ g m a il com

İncilay

Haydar bey merhaba mail adresi verir misiniz

Emrah

Merhaba haydar bey. Nereye yazacağım kiminle iletişime geçeceğim. Bir telefon ya da mail adresi var Mıdır acaba?

Hülya
16 Temmuz 2023 01:39

Hülya
24 Ekim 2023 23:47
Vlom.com Uluslararası Şikayetçiyim
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Fxrevenues.com Paramı İade Etmiyor Beni Mağdur Etti

11 Kasım 2023 20:14