Nuran sonuçtan hiç memnun değil

Vize360 İle Yaşadığımız Olumsuz Deneyim

Nuran
05 Ağustos 2024 06:07

Ben ailecek Prag vizesi için Vize 360 ile çalıştım. Hiçbir şey yapmıyorlar. Evrak hazırlamayı bile bilmiyorlar. Ücretlerini alıp size bir daha bakmıyorlar. VFS'deki memur, Vize 360'ın hazırladığı başvuru formunun bile yanlış doldurulduğunu söyledi. Memur kalemle yazdı, Vize 360 tekrar doldurdu. Yorumları da hep kendi çevrelerine güzel şeyler yazdırıyorlar gibi geliyor. Vizelerimiz 11.12. maddeden red geldi. Şimdi mahkemeye vermeye hazırlanıyorum.

08 Ağustos 2024 00:11

Vize 360 ilgisiz ve bilgisiz insanların toplandığı bir yer olmuş. İnsanlardan para alıncaya kadar canım cicim konuşup parayı aldıktan sonra telefonları açmayan ilgilenmeyen ve sonunda vizeden ret yediren bir kurum. VFS de bile bu kaçıncı şikayet vize360 la ilgili diye bir sürü insan sitem ediyor. Vize 360a paranızı ve zamanınızı vermeyin. Bilinçli düzgün firmalarla çalışın derim ben bunların folkartta olduğu için büyük ve kurumsal olduğunu zannettim parayı alırken çok iyiler parayı aldıktan sonra tecrübesiz insanlarla sizi muhatap ediyorlar ve sonunda red alınıyor, paranızı geri vereceğiz lütfen yorumu kaldırın diye konuştuğumuz halde paramı iade etmediler, bizde mahkemeye verip bunlardan hakkımızı almaya uğraşacağız. Vize360 çok sıkıntılı bir işletme.

Tuncay

Vize 360 ilgisiz ve bilgisiz insanların toplandığı bir yer olmuş. İnsanlardan para alıncaya kadar canım cicim konuşup parayı aldıktan sonra telefonları bile açmayan vasıfsız kişiler. Vize 360a paranızı ve zamanınızı vermeyin. Bilinçli düzgün firmalarla çalışın derim ben bunların folkartta olduğu için büyük ve kurumsal olduğunu zannettim parayı alırken çok iyiler parayı aldıktan sonra tecrübesiz insanlarla sizi muhatap, paranızı geri vereceğiz lütfen yorumu kaldırın diye konuştuğumuz halde paramı iade etmediler, bizde mahkemeye verip bunlardan hakkımızı almaya uğraşacağız. Vize360 çok sıkıntılı bir işletme.

VFS Global Vize Reddi Süreci

04 Kasım 2023 13:40
Gülnihal sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global İle Schengen Vizesi Kabusu: Haksız Red Ve Ekstra Ücretler

Gülnihal