Vize Merkezi Mağduriyeti: Ücret İadesi Ve Randevu Sorunu

15 Kasım 2024 14:47

Vize merkezi, hizmet vermediği gibi ücret iadesi de yapmayıp ödediğiniz paranın üstüne yatan bir firmadır. Yunanistan vizesi için başvuruda bulunduk fakat randevu alamadığımız için vize merkezine başvurduk. 230 euro ödemesi yaptık. Ne randevu alabildiler ne de aradığınızda cevap alabiliyorsunuz. Cevaplara geç dönüyorlar ve siz randevu almışsınız diyorlar. Randevu almadığımızı defalarca belirttik, ekran görüntüsü attık. Başka bir ülkeden alalım o zaman Schengen'i dedik. Kendileri 500 euro karşılığında birkaç gün sonra randevu alabileceklerini belirttiler. Biz kabul etmedik. Randevu almamız gerektiğini çünkü rezervasyon tarihlerimizin geçeceğini belirttik. Yine cevap gelmedi. Hizmet vermedikleri için para iademizi istediğimizde de hizmet bedeli olarak 100 euro kesileceğini söylediler. Hiçbir hizmette bulunmadan, herhangi bir form bile doldurmadan hizmet bedeli isteniyor. Aldıklarını iade etmeden insanların haklarını yiyorlar. Bunu da dişlerini geçirebileceklerini düşündükleri kişilere yapıyorlar.

Sevim sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 12:08
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Tvs Global Turizm Vize Başvuru Sürecinde Yaşanan İletişim Ve Hizmet Sorunları

08 Mayıs 2025 14:18