Seher sonuçtan hiç memnun değil

Vişne Bademli Kahvaltı'nın İlgisiz Ve Özensiz Davranması

06 Mayıs 2024 16:12

5 Mayıs Pazar günü saat 11.30 civarlarında, dört kişi olarak Eskişehir'den gittiğimiz Bursa Vişne Bademli Kahvaltı mekanında, yoğunluk sebebiyle sekiz ila on kişinin rahatça oturabileceği genişlikteki yuvarlak bir masada bekletilmek üzere yerleştirildik. Siparişimizi verdikten sonra, iki kez yanlış servis yapıldı ve ardından doğru siparişlerimiz masaya ulaştı. Ancak masadaki yiyeceklere ulaşmak mümkün değildi; alabilmek için ayağa kalkıp uzanmak zorunda kaldık. Bu sırada masadaki çaydanlık devrildi ve kimsenin ilgilenmemesi üzerine yaklaşık 15-20 dakika masanın temizlenmesini bekledik. Bu süre zarfında çay dökülen yiyecekler de ıslanmıştı. Masa temizlenirken, daha rahat edebileceğimiz başka boş masaların olduğunu fark ettik. Boş bir masa olup olmadığını sormamıza rağmen, garson bize bakıp cevap vermedi ve başka bir çalışana durumu ilettikten sonra kendi aralarında konuşmaya başladılar. Bu ilgisizlikten ötürü keyfimiz kaçtığı için kahvaltıyı yarıda bırakıp kalktık. Kişi başı 550 TL bilgisi alırken, toplamda 2600 TL'lik bir hesapla karşılaştık. Bu durum bizim için tam anlamıyla bir hayal kırıklığıydı ve uzun yolu boşuna kat etmiş olduk.

Garsonun Kaba Tavrı Ve Yanlış Hesapla Karşılaştık

05 Ekim 2025 23:31

31 Mart 2025 20:16
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2025 19:06