Villa Bosphorus Kesinlikle Çok Kötü Bir Yer

19 Mayıs 2024 15:26

1 yıldız veriyorum, bunu da manzaraya atfediyorum çünkü manzara hoşumuza gittiği için mekanı tercih ettik. Hayatımda yurt dışı dahil birçok restoran, çok manzaralı yerler gezdim. Fakat bu kadar kötü bir deneyim yaşamadım. İlk olarak siparişimizi alıyorlar. Sonrasında ise 'küver' adı altında masaya zeytin ve ekmek koyuyorlar fakat bunun ücretli olduğunu belirtmiyorlar. Normalde insanlar, masaya sipariş alınmadan konulan ürünleri ikram olarak algılar. Ancak zeytin için bizden 550 TL ücret talep ediyorlar. Böyle bir mekanda ekmek için ücret almak hoş değil.
Ayrıca meze siparişi verdiğimizde, garson bize menüde gösterilen fiyatın iki kişilik olduğunu belirtmiyor. Mezeler genellikle tek tabakta servis edilir, ancak sonradan 'meze üç kişilik hazırlandı' diyerek menü fiyatının 1,5 katı bir ücret talep ediyorlar. Meyve tabağı sipariş etmememize rağmen hesabımıza eklemişler. İnsanların alkol aldığı için hesaba dikkat etmeyeceklerini düşünerek bu durumdan faydalanmaya çalışıyorlar. Hesap kağıdı o kadar belirsiz ki, neye ne kadar ödediğinizi anlamak için ekstra ışığa ihtiyaç duyuyorsunuz. Kısacası, bu mekan vasat bir yer ve bir daha asla tercih etmem.
Beklentilerin çok üzerinde bir fiyatlandırma yapıyorlar. Menüden kafanızda hesapladığınızdan çok daha yüksek bir fiyatla karşılaşıyorsunuz.

Sema sonuçtan hiç memnun değil

Mendirek Balık Lokantası Mendirek Kahvaltı Şikayet

11 Ağustos 2024 13:22
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2023 09:32

03 Temmuz 2023 11:06
Nazife sonuçtan hiç memnun değil

Ömer Kaptan'ın Yeri Hiç Etik Bir İşletme Değil

26 Mayıs 2025 13:29
Ömer Kaptan'ın Yeri Hiç Etik Bir İşletme Değil
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Sipariş Ve Kötü Hizmet Deneyimi

20 Nisan 2025 00:56