14 Mart 2024 13:04

Viewsonic m2e projeksiyon cihazı kullanıyorum 20000 garanti lens ömrü olduğu söylenen cihaz 1 sene içinde 5600 saatte ölü piksel hatası verdi. Garantiye gönderdiğimde optik lensi değiştirdiklerini söylediler. Cihazı tarafıma ilettiklerinde cihazın içerisinde bir parça unutulmuştu ve cihazdan ses geliyordu. Tekrar gönderdim ve ses sorunu çözüldü diye geri dönüş yapıldı. Cihazı 5000 saat daha kullandıktan sonra aynı ölü piksel hatası daha da artmış şekilde tekrardan oluştu. Cihazı servise gönderdiğimde bunun kullanıcı hatası olduğunu ve 21000 TL 'lik ücret ödemem gerektiğini söylediler. Toplamda 10000 saat kullandığım cihazın 2. Kere optik lensi bozuldu. Ve bu marka hiçbir şekilde bu hatayı üstlenmiyor. Gelen şikayetlere baktığımda hepsi benzer problemler ve müşteri odaklı olmamalarından kaynaklanıyor. Bu firmanın cihazlarını almayı. N aldırmayı. N. Zira başınıza şans eseri bir şey gelirse size de bunun ücretini yansıtacaklardır.

Soykan
Soykan
14 Mart 2024 14:22

Bir sene önce aynı problemi yaşadığımda cihaz değişimi talep etmiştim aynı sorunla karşılaşırsam değişim ücretinin bana yansıtılacağını mailde iletmiştim. 1 sene sonra aynı duruma gelmiş bulunmaktayız.

Kemal sonucu yetersiz buldu

Viewsonic M2 Projeksiyon Cihazında Sürekli Görüntü Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

12 Haziran 2025 21:54
#M2
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2023 16:17
Viewsonic Projeksiyonun KVK Servisi Garanti Sorunu
Viewsonic Projeksiyonun KVK Servisi Garanti Sorunu
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 16:52
#M2
Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

Anker Nebula Mars 2 Projeksiyon Cihazında Kalıcı Beyaz Parlama Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

23 Ekim 2024 01:23
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Viewsonic Dış Lens Değişimi 30 Bin Tl!

18 Eylül 2024 22:27
Viewsonic Dış Lens Değişimi 30 Bin Tl!