VFS Global Vize Reddi İtiraz Dilekçesi

18 Eylül 2024 14:45

VFS aracılığıyla erkek arkadaşım ve ben istenilen belgeleri düzenleyip Fransa vizesi için tarafınıza başvuruda bulunduk. 16.09.2024 tarihinde erkek arkadaşımın vizesinin reddedildiğini öğrendik

Ve itiraz yeri Nantes, şikayetlerde red alan kişilerin postada ulaşmamış ne yapacağız peki? Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

19 Eylül 2024 12:33 (Şikayetten 21 saat sonra)

Yorumlar (5)

Tülay
Tülay

Merhaba itiraz dilekçesini mail ile yapamıyor muyuz? Postayı nereye yolluyoruz?

Bilge

Merhaba Merve hanım. Bende red yedim ve Fransa da belirtilen adrese kargo yaptım. Aynı mesaj bana da geldi adres yanlış, hatalı veya bulunamadı vs şeklinde. Kargo firmasını arayın lütfen tekrar iletişime geçince teslim ediyorlar. Bizim Fransa da yaşayan bir arkadaşımız vardı ona arattık Fransızca konuştu. İngilizce de konuşmuyorlar çünkü. Ama maalesef peşinde koşturmak zorunda kaldık kargonun ve teslim edildi gözüküyor şu an için. Bakalım biz de değerlendirme sonucunu bekliyoruz

Bilge

Merhabalar evet 2 ayrı posta aldım Fransa dan. Birinci gelen vize müdüründen. Red itiraz dosyan bize ulaşmıştır inceleyip dönüş yapacağız şeklinde. Sonrasında tekrar bir posta gönderdiler ancak gene olumsuz şeklinde oldu maalesef :(

Cansu
Cansu

Merhaba dönüş alabildiniz mi?

Ufuk
Ufuk

Merhaba, bende belirtilen adrese itiraz dilekçemi ilettim 1 ay oldu neredeyse herhangi bir dönüş alamadım, size geri dönüş yaptılar mı?

Didem sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 16:19

16 Ağustos 2024 06:15
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Fransa Vize Reddi

01 Kasım 2023 15:17