Lutfiye sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Polonya Erasmus Reddi

26 Eylül 2024 14:01

VFS Global Polonya Erasmus vize reddi
Erasmus+ staj programı kapsamında başvurduğum ulusal vize, 8. Ve 32. Maddeler gerekçesi ile red aldı. Her iki okulun Erasmus koordinatörlüğünden aldığım destekleyici belgelerle itirazıma, hatta Polonya'daki okulun konsolosluğa mail atmasına rağmen kararı bozmayıp tekrar red verilmiş olmasını haksız buluyorum. Diploma alabilmem için bu stajı yapmam gerekiyor. Ne yapmamız gerektiği ya da hangi konuda ikna olamadıklarını anlayabilmiş değilim.

26 Eylül 2024 16:24 (Şikayetten 2 saat sonra)
27 Eylül 2024 13:16

Tekrar red başvurusunda bulunmamı ifade eden geri dönüş mailinize cevaben, daha ne kadar farklı evrak vereceğimi bilemediğimi ve her red başvurusunun da ücret demek olduğunu üzülerek belirtmek isterim.

Yorumlar (9)

Burhan

Merhaba, Antalya'dan vize başvurusu yapıp itiraz için Ankara'dan başvurduğunuzu söylediniz. Eşimde Antalya'dan erasmus d tipi için başvuru yaptı fakat 8. Maddeden red verildi. İtiraz için Ankara'dan başvurmak istiyoruz. İtiraz için nasıl başvuruyoruz ve daha sonrasında vizeniz gelmiş sanırım nasıl bir yol izlediğiniz hakkında bilgilendirir misiniz lütfen, teşekkürler.

Lutfiye

Vizem red geldi ve gidemedim ben. VFS nin müşteri hizmetlerini arayarak farklı ilden başvuruyu detaylı sorarsanız net bilgi alabilirsiniz. Değişiklik gösteriyor çünkü.

Kiki

Üzgünüm, bunu yaşadığın için. Ben de şu anda aynı sorunu yaşıyorum, bunu bir şekilde çözdün mü?

Hayır çözülmedi

Murat

Merhaba Öncelikle vize işleri zormuş. Bende 4. Maddeden red aldım Covid kapsamlı olmaliymis. Neyse Covid kapsamlı yaptım tekrar itiraz ettim bir hafta oldu. Sizin itirazına kaç günde cevap geldi. Teşekkürler

Lily

Aynı sorun bende de var, vizeyi alabildin mi?

15 günde geldi

Sibel

Çok saçma, hangi merkezden başvuru yapmıştınız

Lutfiye

İlk başvuru Antalya (sadece oradan randevu alabilmiştim) İtiraz için de Ankara'dan başvuru yapmıştım

Mert sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 14:45
VFS Global Polonya Randevu Sorunu