VFS Global Error Kodu Veriliyor

29 Mart 2024 13:45

VFS Global aracılığıyla vize platformunda randevu alabilmek için hesabımı etkinleştirmeye çalışıyorum ancak birçok denememe rağmen hala etkinleştirme bağlantısı almıyorum. Şubat ayının başından beri bu durum devam ediyor. Dört farklı e-posta adresi denedim ancak sonuç alamadım. Spam kutusunda da hiçbir şey bulunmuyor. 'common section Messages. Statusmessages. 1021' hata kodunu alıyorum. Birden fazla IP adresinden farklı e-posta adresleriyle denedim ancak sorun devam ediyor. Sistemde bir hata olduğunu düşünüyorum çünkü başka türlü bu kadar deneme sonucunda bile etkinleştirme bağlantısını alamamam mantıklı değil. Telefonla iletişim kurduğumuzda da robotik yanıtlar alıyoruz ve bir insanla görüşemiyoruz. Sorunun çözümü için yardımınızı rica ediyorum. Paris'e gitmek için Nisan ayında bir uçuşumuz planlanmış durumda ve vize işlemlerini tamamlayamadığım sürece bu sorun devam edecek. Lütfen bize yardımcı olun. Teşekkürler. Şubat ayının başından beri ne e-posta ne de telefon yoluyla ulaşamıyorum. Paris'e giden uçuş Nisan ayında planlanmış durumda... Farklı e-posta adresleriyle farklı hesaplar oluşturmaya çalıştım ancak aynı problemle karşılaşıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum? Sistemler çalışmıyor gibi görünüyor ve bu, alternatifimiz olmadığı sürece bizim için sıkıntılı bir durum. Fransa Vizesi web sitesi aracılığıyla online vize başvuru formunu sorunsuz bir şekilde doldurdum ancak VFS'ye takıldım ve robotik e-posta cevapları dışında hiçbir iletişim kuramıyorum. Muhatap da bulamıyorum. Bunları gerçekleştirebilmek için sistemin düzgün çalışması ve hesap etkinleştirme bağlantısını alabilmemiz gereklidir. Maalesef, bu adımlar teknik olarak şu anda gerçekleştirilemiyor, çeşitli taleplerime rağmen. Bunun üzerine, telefon hatlarınızın otomatik ve ulaşılamaz olması durumunda, karşımızda insan bir muhatap olmadan nasıl yardım alabiliriz? Bana önerebileceğiniz bir tavsiye ve/veya adım var mı? Konu ile ilgili olarak destek alamıyorum.

02 Nisan 2024 17:32 (Şikayetten 4 gün sonra)

VFS Global Sistemine Giriş Yapılamıyor, Randevu Almak İmkansızlaşıyor

Çağdaş
21 Mayıs 2025 12:24

VFS Global Randevu Sistemindeki Sürekli Hatalar Mağduriyet Yaratıyor

22 Eylül 2025 14:29
Sehle sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Vize Başvuru Sisteminde Sürekli Hata Sorunu

04 Şubat 2025 11:40