Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Ventas Yetkili Servis Keşif Ücreti

21 Eylül 2024 12:47

Evimde bulunan ventas ısıtıcı soğutucunun termostatında arıza olduğundan değişmesi ventas ısıtma soğutma anonim şirketinden yetkili servis personeli göndermeleri için iletişime geçtim. Cihazın değiştirilecek ürünün resmini attım.

Gelecek olan yetkili servis personeline önden arızanın nereden kaynaklandığını değiştirecek ürünün bizzat resmini tekrar yolladım. Gelen servis personeli değiştirilecek ürünü yanında getirme getirmemişti. Yalan bir iki kontrol yaptı cihazı en yakın süre de getirip takacaklarını belirtiler.

IBAN üzerinden 3500 lira bir ödeme yaptım. Ancak servisi termostat için tekrar servis ücreti adı altında 3000 ve termostat için 11.000 TL ödeme talep ediyor.

İlk gelenin servis keşif adı altında alınan bir ödemeymiş servis bu şekilde yazdı arıza kadar net şekilde yazmışım mahkemenin göndermiş olduğu bilirkişi keşfe gelmiş firma bana asla keşif ücreti demedi o günde söylenmedi.

Keşif ücreti hukuki boyutunu net şekilde firma tarafından aydınlatma cevabını istiyorum. Firma internet sitesinde servis için keşif artı servis artı değişim ücreti yok yazan bir bilgi yok.

22 Ekim 2024 02:43
Ventas Yetkili Servis Keşif Ücreti
ventas-yetkili-servis-kesif-ucreti-1.jpg

Benimle iletişime geçen S*** Beye öncelikle teşekkür ederim. Teknik ekip gönderdi ama gelenlerin üretimini yapmış oldular şeyi hatalı takmalarından dolayı ısınmadım başka bir servisten destek alıp çalıştırdım. Gerek keşif adı altında alınan ücret ve termostat gösteri için ödemem çöp oldu boşuna destek alıp ödeme yaptım ve evime ettiler çok pişmanım yazın mağdur olmamak adına bakım yaptım üstelik hasta oldum. Daha elektrikçi maliyetimde olacak

03 Şubat 2024 15:19

26 Temmuz 2023 13:06