Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Vemahost İlgisizlik Sorunu U

21 Ağustos 2024 15:48

Dün Vema Host sitesinden VDS satın aldım. 1 saat içinde teslim olur denildi fakat hala elime geçmedi. Dün sebep sorduğumda ise veri merkezli bir sorun olduğunu, tüm sunucuların bakıma alındığını ve bütün yetkililerin bu sorunla uğraştığını, 1-2 saat içerisinde hallolacağını söylediler. Arkadaşım da aynı siteden VDS almış fakat bir bakım söz konusu değil. Burada biraz da müşteriyi yanıltıyorlar galiba. Her neyse, bugün destek talebi açtım ve 2 saat geçmesine rağmen hala yanıt alamadım. Aslında Vema Host iyi bir firma fakat şu anki yetkili kadrosu yetersiz. Bugün içinde teslim edilmezse iade talebinde bulunacağım.

07 Eylül 2024 18:59

İlgisiz Bir Firma Destek Taleplerine En az 2 gün dönüş yapılmıyor WhatsApp'tan Merhaba Yazıyorum anında dönüş sağlanıyor fakat sorunumu belirttiğimde birden yazarken yazmayı bırakıyor sorunum portların bazen açık bazen kapalı görünmesi en başından beri var ama daha az kapanıyordu şimdi ise hiç açılmıyor nedenini anlamış değilim 1 aylık hizmet ücreti verip hatırı sayılır bir kısmını destek bekleyerek geçiriyorsunuz 2 tane admineri var Discordda MTA ya da Freshwomen Oynuyorlar aktifler etiket atınca görünmeze çekiyorlar

21 Ağustos 2024 15:30

Dün Vema Host Sitesinden VDS satın aldım 1 saat içinde teslim olur denildi fakat hala elime geçmedi dün sebep sorduğumda ise Veri Merkezli Bir Sorun Olduğunu Tüm Sunucuların Bakıma Alındığını Ve Bütün Yetkililerin Bu sorunla uğraştığını 1 2 saat içerisinde hallolacağını söylediler Arkadaşımda Aynı Siteden VDS almış fakat bir bakım söz konusu değil burda birazda müşteriyi aptal yerine koyuyorlar galiba her neyse bugün destek talebi açtım ve 2 saat geçmesine rağmen hala yanıt alamadım aslında vema host iyi bir firma fakat şu anki yetkili kadrosu yetersiz bugün içinde teslim edilmez ise iade talebinde bulunacağım

Oğuz
Oğuz
07 Eylül 2024 21:45

Baktım cevap vermiyor beyefendiler bende site üzerinden format attım sunucuya belki paketi yanlış kurmuşumdur diye tekrardan kurdum paketi fakat sorunum devam ediyor herhalde kalan süremin bitmesini bekliyorlar yardım etmek için tekrardan bu firmayı kullanacaktım fakat vazgeçtim farklı bir firmaya yöneleceğim

Aytuna sonuçtan hiç memnun değil

Saganetwork VDS Hizmetinde Yaşanan Sorunlar ve İade Talebi

21 Ocak 2025 22:50

19 Temmuz 2023 02:45

16 Kasım 2024 18:31
Sanal Sunucu Hizmetinde Tekrarlayan Erişim Sorunları
İnfaz sonuçtan hiç memnun değil

Hosting Dünyam'da VDS İade Krizi: İade Hakkı Reddedildi

02 Mart 2025 09:00