Ertan sonuçtan hiç memnun değil

Veet Tüy Dökücü Sprey Tüp Başlık Kısmı Arızası

30 Ocak 2024 12:12

Veet tüy dökücü kremi bir ya da iki kez kullanıyorsunuz, büyük tüp ziyan oluyor. İçindeki asitten midir nedir bilmiyorum, ancak kapak kısmındaki püskürtme yeri çok çabuk deforme oluyor. Hangi çağda yaşıyoruz, AR-GE'si yok mu? Böyle bir durum olabilir mi? Yüksek fiyat veriyorsunuz, bir ya da iki kez kullanıyorsunuz sonra çöpe atıyorsunuz. Gramajı düşük, daha küçük ve birkaç seferlik tüpler üretilmeli belki de. En az on tüp çöpe attım. Bu durum markayı da olumsuz etkiliyor. Yöneticiler bu durumu görmüyor mu, bilmiyor mu?

30 Ocak 2024 17:27 (Şikayetten 5 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Siz değerli tüketicilerimizin markalarımıza güvenmesi ve bize ulaşarak deneyimlerini paylaşması bizler için çok kıymetlidir. Size destek olmaktan memnuniyet duyacağız. Saygılarımızla Reckitt Tüketici İlişkileri

31 Ocak 2024 13:27

Bu cevap değil ki oyalama, geciktirme ve zamana yayma taktiği. Çözüm ya da ar-geyle ilgili bir şey ya da plan varsa yazınız. Benimle iletişim kurarak ne yapacaksınız. Üründeki o durumu siz bilmiyor olabilir misiniz? Hayır! Bana yapacağız tek şey olabilir en az 10 tane hediye göndermek olur :) bunun dışındakiler gevezeliğe girer. Siz farkındayız, çalışıyoruz ya da aaaaa bilmiyorduk öylemi bakalım demeniz gerek. Satış pazarlama taktikleriyle olmuyor. Bu arada ben başka bir yöntem arıyorum olmadı artık kullanmayacağım. Yöntemi de geliştiriyorum. Bakalım.

Üveyis

Veet Tüy Dökücü Sprey Başlığı Hatası

Ali
29 Ağustos 2024 14:09
Veet Tüy Dökücü Sprey Başlığı Hatası
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
25 Kasım 2023 05:38
Veet Sprey Kapakları Bozuk
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Veet Tüy Dökücü Krem İşe Yaramadı

İbrahim