VDF Finans Kredi Ödeme Planı Güncellenmesi

Yağmur
20 Nisan 2024 16:59

Volkswagen aracımı alırken VDF'den kredi çektim. Krediyi çekerken yapılan kaskoyu daha eski aracımın kaskosu iptal olmadığı için hasarsızlık indirimli uygulamandan kasko yapılarak kredi çekildi ve ödeme planı oluşturuldu. Eski kaskonuzu iptal edin, gelin hemen hasarsızlık indirimi uygulayarak yeni ödeme planı oluşturulacak dendi. 4 Ocak 2024 VDF kredi tarafına ilettiğim maile istinaden hasarsızlık indirimim aktarılıp yeni ödeme planı hala ama hala oluşturulamadı. Şu an kredimin 4 kredi taksiti de bitti ve ortada yeni ödeme planı yok. Tamam halledeceğiz deyip deyip bu ana kadar getirmelerine gerçekten inanamıyorum. İnanılmaz kötü bir hizmetle karşılaştım VDF ile. Maillerime dönüş alamıyorum. Merkezle görüştüğümde de muhatap bulamıyorum.

Acilen ödeme planının güncellenmesini rica ediyorum

25 Nisan 2024 10:12 (Şikayetten 4 gün sonra)

İletmiş olduğunuz talep ilgili birimlerimize yönlendirilmiş olup gerekli incelemeler yapıldıktan sonra konu hakkında tarafınıza bilgi verilmiştir. Vdf ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi Vdf Müşteri İlişkileri’ne ulaşarak iletebilirsiniz. Saygılarımızla.

17 Ocak 2025 10:47
Cansu sonuçtan memnun

03 Ocak 2025 13:47
VDF Finans Hasarsızlık İndirimi Mağduriyeti
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

VDF Finans Otomotiv Şirketinden Kasko Ve Sigorta Yenileme Sürecinde Yaşanan Sorunlar

23 Kasım 2023 12:36
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Eksik ve Hatalı Sigorta Poliçesi Hakkında Şikayet

05 Ağustos 2025 15:30