Aziz sonuçtan hiç memnun değil

Vavacars'tan Aldığım Araç Önden Kazalı Şasesi İşlemli Çıkmıştır

09 Şubat 2024 13:54

Geçen yıl Aralık ayında (13 ay önce) Vavacars'tan Renault Clio 2015 model (Plaka: 34g***94) bir araç aldım. Aracın yapılan detaylı ekspertizinde sadece sol ön çamurluk değişeni olduğu başka bir problemi olmadığı beyan edilerek tarafıma satıldı. Bu yıl aracı satmak istediğimde VavaCars inceledikten sonra farklı bir ekspertiz bilgisi olmadığını söyledikleri halde fiyat vermediler. Bir gün sonra telefonla arayarak piyasa değerinin epey altında bir fiyat teklif ettiler. Kabul etmedim ve başka kurumsal araç alımı yapan kuruma götürdüm. Orada yapılan ekspertiz muayenesinde aracın iki taraflı şasesinde işlem yapıldığı bilgisi verildi. Ayrıca Renault yetkili servis kayıtlarında, 2015 yılında (o zamanki plakası: kaza sonrasında şasesinde işlem yapıldığı teyit edildi. Bu hasardan dolayı moralim bozulduğu için ve ihtiyacım olduğu için aracımı mecburen piyasa değerinin altında bir fiyata satmak zorunda kaldım. Bu durumda VavaCars kurumunun bu bilgiyi benden gizlediği ve ayıplı mal satışı yaptığı görülmektedir. Gerekli yasal işlemlere başlatacağımı buradan bildiriyorum.

09 Şubat 2024 13:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)
15 Şubat 2024 16:12

Muhammet sonuçtan memnun değil

Muhammet
28 Temmuz 2023 11:27
Vavacars Araç Ekspertiz Sorunu
Ayça sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 16:43
İlkay sonuçtan hiç memnun değil

Vavacars'ın Garanti Edilen Minimum Teklifin Altında Fiyat Sunması Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

İlkay
27 Ekim 2025 12:57
Barış sonuçtan çok memnun

Vavacars'ta Randevu Ve Teklif Karmaşası!

Barış
17 Şubat 2025 12:17
Vavacars'ta Randevu Ve Teklif Karmaşası!
Seda sonucu yetersiz buldu

19 Aralık 2023 20:44