Tuğba sonucu yetersiz buldu

Vavacars Tucson Araç Arızalı

Tuğba
11 Nisan 2024 19:53

Bayram öncesi Hyundai Tucson 2021 bir araç satin alma işlemi gerçekleştirdim. Aracı aldıktan sonra birkaç ekstra işlem yaptırdım. Bayram tatili içerisinde de aracı kullanmaya başladım. İlk kullanımdan sonra araç egzoz emisyonu hatası vermeye başladı.

Vavacars iletişim merkezi ile iletişim kurdum. Beni bir servise yönlendirdiler. Servis araçta bir şey yok bilgisayar bağlantı hatası dedi. Aracı kullanmaya devam ederlen aynı hatayı bir daha vermeye başladı araba düşük devirde egzoz. Emisyon hatası vermenin yani sıra motor arızası ışığı da yanmaya başladı. İletişim merkezini aradım ancak bayram dolayısıyla ulaşamıyorum.

Bayram sonrası salı günü 14 gün iade hakkim doluyor. Bayramda dolayısıyla muhatap biri bulamadığım için umarım bana sure geçmiş denmez. Aracı iade etmek istiyorum. Daha 100. Km yol yapmadan aracın bu şekilde arızalar çıkarması cidden çok can sıkıcı.

Güvenip araba alıyoruz ekspertiz yaptırmıyoruz kurumsal şirket diyoruz. Başımıza gelene bakin. Kaç gün bekleyeceğiz orası belli değil. Aracı şu anda çalıştıramıyorum motor arıza ışığı yandığı için. Buraya da yazıyorum ki yetkililer görsün diye.

15 Nisan 2024 08:07 (Şikayetten 3 gün sonra)
24 Nisan 2024 10:54

Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike
25 Mart 2024 15:44
Oğuz sonuçtan çok memnun

21 Eylül 2023 18:49
"VavaCars'tan Kadir beye ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim."
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2023 23:33
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
14 Ağustos 2024 12:56