Murat sonuçtan çok memnun

Vavacars Rezerve Araç Alım Satım!

07 Haziran 2024 12:08
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetimle ilgilenen tüm çalışanlara ve özellikle Ece Hanım'a teşekkür ederim.”

Vavacars'tan bir araç almak için görüşme yaptık. Kendi aracımla takas yapacaktık. Çarşamba günü internet sayfalarından 709.000-739.000 TL arasında ön fiyat teklifi sundular. Cumartesi günü Ankara Çayyolu'nda ekspertiz için randevu oluşturdular. Ancak cuma günü Tokat'tan tam yola çıkacakken Ankara'dan aradılar. 'Sadece bu iş için gelecekseniz aracı alıp almayacağımız kesin değil. Pazartesiye de kalabilir. Bunu bilin...' gibi bir konuşma geçti. Çarşamba yaptığımız konuşmada 16 *** 502 plakalı aracın satılabileceğini, rezerve etmenin daha mantıklı olacağını söylediler ve 5.000 TL karşılığında araç rezerve edildi. Rezerveden önce, kendi aracımı almazlarsa bu aracı alamayacağımı, bu paranın boşa gitmesini istemediğimi belirtmem üzerine para iadesinde sıkıntı olmayacağını belirttiler. Memur olduğum için Ankara'ya hafta içi de gidemeyeceğimi belirttim ve ekspertiz randevusu da iptal edildi. Bu durumda kendi aracımı satamadığımı ve rezerve edilen aracı alamayacağımı belirttim ancak rezerve ücreti iade edilmedi. İnsanları ilk başta gayet güzel konuşmalarla ikna edip sonra da tam yola çıkacakken arayıp geçerli olmayan bahanelerle vazgeçirmeleri ne kadar kurumsal olduklarının göstergesi. Vavacars pişmanlıktır.

07 Haziran 2024 12:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Murat
10 Haziran 2024 10:23

Şikayetimle ilgilenen tüm çalışanlara ve özellikle Ece Hanım'a teşekkür ederim.

10 Haziran 2024 10:49

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
18 Eylül 2024 20:39
Barış sonuçtan çok memnun

Vavacars'ta Randevu Ve Teklif Karmaşası!

Barış
17 Şubat 12:17
Vavacars'ta Randevu Ve Teklif Karmaşası!

17 Mayıs 2024 18:54
Vavacars Ön Teklif İle Ekspertiz Sonrası Teklif Mağduriyeti
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
18 Mayıs 2024 09:55
Erdogan sonuçtan hiç memnun değil

Vavacars Değerleme Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

Erdogan