Ahmet sonuçtan memnun

Vatangame.com Vatangame Üzerinden UC Yüklemesi Hüsranı!

22 Aralık 2023 23:38

Vatangame'den PUBG mobile uc yüklemesi yaptım. 7/24 anında hesaba geçer diye yalan yanlış reklam yapıyorlar ama param boşuna gitti uc hesabıma gelmedi ve müşteri temsilcisi canlı destek hiçbir şekilde cevap vermiyor ve umursamıyor. Bu siteden uzak olun.

23 Aralık 2023 01:45

WhatsApp üzerinden işletme hesabına yazdım ama yine de yardımcı olmadılar. Kimsenin umurumda değil. Böyle bir boşvermişlik olamaz. Bu işi beceremiyorsanız yapmayacaksınız. Her sattığınız ürüne "anlık teslim" yazmakla olmuyor. Saatlerdir parasını ödediğimiz alım gerçekleşmiyor. Üstelik açıklama yapan da yok.

23 Aralık 2023 02:03

PUBG mobile uc yüklemesi yapmıştım. İki kere ayrı ayrı. Çok gariptir ki ikinci yüklememi şu an hesabıma aktardılar ama daha önce yapmış olduğum yükleme hâlâ hesabıma geçmedi. Nasıl oluyor da ilk yaptığım yüklemeden önce ikinci yaptığım yükleme teslim ediliyor?

23 Aralık 2023 02:50

Aklı başında olan bu siteden alışveriş yapması n. Böyle bir umursamazlık olamaz. Parayı yükleyene kadar iyiler yükleme yaptıktan sonra kimse sizinle muhatap olmuyor.

03 Ocak 2024 20:01 (Şikayetten 11 gün sonra)
04 Ocak 2024 21:25

Çözüme ulaşan sorunlarınızı lütfen çözümlendi yapın geri dönüşleriniz bizler için çok değerli ilginiz için çok teşekkür ederiz.

05 Ocak 2024 01:46

🇹🇷

09 Nisan 2024 17:44

Vatangame.com PUBG Mobile Uc Gelmiyor

26 Ocak 2024 23:58
Vatangame.com PUBG Mobile Uc Gelmiyor
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 15:06
Enucuzpubg.com İlgisizlik Ve Yaşamış Olduğum Mağduriyet.