Valorantta Yükleme Ekranında Oyunun Kapanması, Oyundan Atma

Valorantta Yükleme Ekranında Oyunun Kapanması, Oyundan Atma
26 Haziran 2024 14:1010.205

Valorant hesabına giriş yapıyorum ama yükleme ekranında oyun kapanıyor açılmıyor. Ne olduysa güncellemeden sonra oldu. Acil geri dönüş bekliyorum. Bu herkeste de olmuyor kimi kişiler biri ben olmak üzere giremiyoruz. Bu kadar büyük bir şirketin bunu hızlıca çözmesi gerekiyor.

Abdullatif
27 Haziran 2024 12:00

Arkadaşlar şimdi çözdüm ben, intel sürücümü kaldırıp yeniden yükledim sorunum kalmadı. Tabi siz intel sürücünüzü güncellerseniz de olur bunu yapmanın basit bir yolu var Youtube.com dan bakarsanız görürsünüz

Abdullatif
27 Haziran 2024 12:04

Valorant destekte şöyle bir cevap sonucu çözdüm; Sorunun dahili ekran kartı sürücüsünde olabileceğini gördüm kayıtlarında. Bu yüzden tümleşik ekran kartının sürücüsünü temiz bir şekilde tekrardan kuralım, kayıtlarında bu sürücüyle alakalı bazı hatalar görünüyor çünkü. 1) Bilgisayarını Güvenli Mod'da başlatmanı istiyorum. Nasıl yapacağını öğrenmek için buradaki linkten faydalanabilirsin. Bilgisayarı güvenli modda açmadan önce ayrıca buradan ddu adlı yazılımı indir lütfen. 2) ddu'yu indirip bilgisayarı güvenli modda başlattıktan sonra ddu adlı yazılımı çalıştırıp INTEL'i seçip Clean and restart ya da Türkçe kullanıyorsan kaldır ve yeniden başlat gibi bir seçenek olması lazım, en üstteki yani, ona basarak sürücüyü temizleme işlemini tamamlıyoruz. 3) Daha sonra Bu linkten normal bir şekilde tekrardan en güncel sürücüyü indirip, kuracağız. Son olarak da hazır elimiz değmişken buradan Nvidia sürücünü de güncelle, işlemin sonunda tertemiz sürücülerimiz olsun. Ama ben dosyalarımı gönderdim benim dosyalarıma göre bu cevabı verdiler göndermenizi tavsiye ederim.

Yorumlar(17)

16 Mart 2025 11:28

Dostum dün geceden beri uğraştım (sabah şu an saat 11.30), yapmadığım şey kalmadı. Sonra senin Intel driver güncelleme tavsiyeni denedim ve sonunda çözüldü. Allah senden razı olsun yemin ederim, şu mübarek ramazanda büyük sevap işledin.

Kaan
28 Haziran 2024 03:18

İlk başta Nvidia ekran kartı sürücüsü güncelledim olmadı şimdi intel sürücü güncelledim oldu

Kaan
27 Haziran 2024 18:52

Dostum çözümünü okudum bana Nvidia kısmını silip restartlamamı söylediler henüz yapmadım çünkü 1) güvenli mod nasıl açılıyor 2) Nvidia/intel kısmını bulamadım nereden açıyoruz?

27 Haziran 2024 15:20

https://www.intel.com/content/www/us/en/download/785597/intel-arc-iris-xe-graphics-windows.html Bu linke girin İndirip kurun çözülüyor bende de aynısı vardı

27 Haziran 2024 14:50

Geforce game ready sürücüsünü güncellesem sorun çözülür mü

Yunus
27 Haziran 2024 11:02

Knk çözüm bulunursa bana da haber eder misin aynı sorunu yaşıyorum

27 Haziran 2024 01:11

Çözülmedi değil mi hala

26 Haziran 2024 18:57

Benim oyunumdada aynısı oldu gittim Ticket attım tamda plat 3 ün 85 indeydim DİA yapacaktım oyuna girmiyor ama düzelir

26 Haziran 2024 15:09

Bende de aynı hata oyunu sildim yükledim değişen bir şey yok

Valorant Oyuna Girerken Atıyor

27 Haziran 2024 11:215.239

2 Destek2 Yorum

Valorant Yükleme Ekranında Oyundan Atması

26 Haziran 2024 15:312.525

Valorant açılmıyor. Yükleme ekranına geliyor. Sonra bir anda oyundan atıyor. Ne olduysa bu güncellemeden sonra oldu. Oyu...

Valorant Yükleme Ekranında Oyundan Atması
2 Destek8 Yorum

Valorant Giriş Ekranı Sorunu

27 Haziran 2024 15:133.523

Valorant giriş ekranında kalıyor ve oyundan atıyor. Bütün zevkimiz kaçtı. Oyun adına bir an önce buna bir çare bulunması...

4 Destek9 Yorum

Tümünü Gör
Valorant Yetenekler İle Trollemek Küfür Hakaret Oyun Düzenini Bozma

ValorantYetenekler İle Trollemek Küfür Hakaret Oyun Düzenini Bozma

Çağatay
Valorant Oyuncuların Maçı Trolleyerek Satması

ValorantOyuncuların Maçı Trolleyerek Satması

Muhammed
Valorant Hesabı Aldım Ama Giriş Bilgileriniz Yanlış Dedi!

Valorant HesabıAldım Ama Giriş Bilgileriniz Yanlış Dedi!

Kerim
Valorant Vp Kod'um Geçersiz

Valorant VpKod'um Geçersiz

Ege
Valorant Yeter Artık Bıktım!

Valorant YeterArtık Bıktım!

Halit