10 Haziran 2023 23:58

Valorant isimli oyuna saatlerimi harcadım, paramı harcadım, oyunda aykırı iş yapanların çilesini çektim. Ama bir kere bile oyunu bırakmayı düşünmedim. Bugün saatlerce Valorant oynadım tam gaz, derecesiz, spike vs. Yarım saat önce rekabet girelim dedik arkadaşımla.

Maçı güzelce oynadık 11-7 gibi bir skor vardı mvp gidiyordum Gold eloda. Hesap da main hesabım 4000 TL+ bir yatırımım var. Ben öldüm tam 12. Skoru aldığımız an bir anda valoranttan uzaklaştırıldın ekranı geldi. O "hileci tespit edildi" yazan kırmızı ekran benim ekranıma gelmedi bile direkt uzaklaştırıldın ekranı geldi. Bilgisayarımda herhangi bir 3. Parti yazılım vs. Kesinlikle bulunmamaktadır.

Riot yetkilileri istedikleri gibi bilgisayarımı kontrol edebilirler. Uzaktan erişimle, zaten bilgisayara format atalı 1 ay bile olmadı Valorant dışında adam akıllı bir oyun yok bilgisayarda o yüzden başka oyunlarda hile açmışsındır lafı da bu sayede çürüyor. Sayın riot yetkilileri sizden ricam lütfen banı dikkatlice kontrol edip geri dönüş sağlayınız.

Celal sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2024 18:26
Valorantta Haksız Ban

08 Haziran 2024 23:21
Valorant Hesabım 3. Parti Yazılım İddiasıyla Kalıcı Uzaklaştırma Aldı
Bora sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 17:34
Valorant Oyundan Atıyor Sonra Afk Banı Veriyor.
İrem sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2025 19:26

10 Mayıs 2025 12:55